Διαμεσολαβούντες

Σε ανοδική τροχιά και το 2019 η Μega Brokers

Σε ανοδική τροχιά παρέμεινε και το 2019 η Μega Brokers, διευρύνοντας τόσο τον κύκλο εργασιών της όσο και την κερδοφορία της. 

Σύμφωνα με τα οικονομικά της αποτελέσματα, ο κύκλος εργασιών της Μega Brokers έφτασε στα €12.511.736, έναντι €11.893.289 το 2018, καταγράφοντας αύξηση 5,2%, ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων προς κύκλο εργασιών διαμορφώθηκαν σε 12,8%, αυξημένα κατά 1,6% σε σχέση με το 2018. 

Έχοντας θεμελιώσει επιταχυνόμενη ανάπτυξη την τελευταία 5ετία, τα παραγωγικά στοιχεία του 1ου εξαμήνου του έτους, δείχνουν ότι και το 2020 είναι ακόμη ένας χρόνος ανάπτυξης για τη Mega με συνεχιζόμενη άνοδο σε όλους τους οικονομικούς και λειτουργικούς δείκτες της, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία. 

«Η Mega δείχνει να εμπεδώνει την πρωτοκαθεδρία της στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενώ είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η βελτίωση των μεγεθών της πραγματοποιήθηκε πάρα τις σημαντικές μειώσεις τιμολογίων που σημειώθηκαν με την εισαγωγή νέων μειωμένων τιμολογιακών ασφαλιστικών προϊόντων», επισημαίνεται στο ίδιο δελτίο τύπου. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Οι οικονομικές επιδόσεις του 2019 αντανακλούν την δυναμική των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Όντας η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά η ευθύνη μας είναι μεγάλη.
Συνεχίζουμε πεπεισμένοι για την στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε επιλέξει και εστιάζουμε στην καινοτομία.
Η συμβολή των συνεργατών μας στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών είναι καθοριστική όπως και η συμβολή των ανθρώπων μας που από κοινού έχουμε θέσει ως στόχο την εξέλιξη μας».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google New

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας