Σχολές Γονέων από τον ΣΥΑΕ για 15η χρονιά

2347

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών (Σ.Υ.Α.Ε.), παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 15η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

 «Για όλους εσάς, που είστε ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον να γίνετε γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Σχολές Γονέων και να σας υποστηρίξουμε ενεργά σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ανατροφής ενός παιδιού, βρίσκοντας την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας και των αναγκών της οικογένειάς σας!

Μέσα από τις συναντήσεις, θα αποκτήσετε γνώσεις και θα εφοδιαστείτε με χρήσιμα εργαλεία για το ρόλο του γονέα, ώστε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να χτίσουν μια υπεύθυνη, δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή!», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του ΣΥΑΕ.

Οι ομάδες γίνονται, απογευματινές ώρες, στα γραφεία του Συλλόγου, έχουν συχνότητα 2 φορές το μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο e-mail  syae@oase.gr ή στο fax 210 3647284  όπου θα  αναγράφονται  το  ονοματεπώνυμο,  η εταιρεία, η ηλικία του παιδιού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail.

Δηλώσεις  συμμετοχής  θα  γίνονται  δεκτές  μέχρι  04/10/2017.

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση όλων των οικονομικών της μεγεθών στο Α΄ εξάμηνο 2017
Επόμενο άρθροΑύξηση παραγωγής κατά 5,43% από το πρακτορειακό δίκτυο της Interamerican