Σ.Ε.Σ.Α.Ε.: Στόχος για φέτος οι 2.022 μερίδες φαγητού

2427
Στιγμιότυπο από αντίστοιχη εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. το 2021.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στο Κέντρο της Γης στο Ίλιον (Οικολογικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση, Λεωφόρος Δημοκρατίας 67), θα πραγματοποιηθεί το φιλόδοξο και πρωτότυπο πρόγραμμα εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς και σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των Μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Όπως επισημαίνεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε να γιορτάσει και φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο που τη γιόρτασε και τις επτά προηγούμενες χρονιές. Έχοντας ως κύρια δράση τη Συλλογική Κουζίνα, τα μέλη του Συνδέσμου θα μαγειρέψουν όλοι μαζί για 2.022 συνανθρώπους μας, από τις 9:30 π.μ. έως 4 μ.μ.

Παράλληλα με την κύρια δράση, με τη βοήθεια παιδαγωγών, ο Σύνδεσμος έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε άλλες δράσεις του πρότυπου περιβαλλοντικού κέντρου βιωματικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα και την Οργάνωση Γη, μη κυβερνητική μη κερδοσκοπική οργάνωση, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης, μέσω συλλογικών και δημιουργικών δράσεων και εκπαιδευτικών δομών μίας ενεργής κοινότητας ανθρώπων, ο Σύνδεσμος αυτή τη χρονιά, ανεβάζει τοv πήχη ψηλότερα και στοχεύει σε 2.022 μερίδες!

Με σύνθημα «Τα Μέλη του ΣΕΣΑΕ μαγειρεύουν με ασφάλεια ξανά για 2.022 συμπολίτες μας!», ο ΣΕΣΑΕ επισημαίνει ότι «θα αποτελέσει μεγάλη χαρά για εμάς, να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη δραστηριότητα, με σκοπό να βοηθήσετε τον Σύνδεσμο να κερδίσει και αυτό το στοίχημα!»

Χορηγοί του φετινού εορτασμού του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι οι Εταιρείες:

«HOWDEN HELLAS S.A.»– Πλατινένιος Χορηγός,
«ERGO», «EUROLIFE FFH»– Χρυσοί Χορηγοί.

Για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, καθώς και αν θα παραστείτε μόνοι ή αν θα συνοδεύεστε από την οικογένειά σας, συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληρφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334 222, e-mail: [email protected]).


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροAffidea: Ολοκληρωμένος προληπτικός έλεγχος για άνδρες
Επόμενο άρθροΤέλος το 2035 οι πωλήσεις καινούργιων ΙΧ που εκπέμπουν CO2 στην Ευρώπη