Διαμεσολαβούντες

Πρόταση της ΕΕΑΕ για τις εκλογές στο ΕΕΑ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας, κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους τέσσερις επικεφαλής συνδυασμών, που προέρχονται από τον κλάδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και κατεβαίνουν στις εκλογές του ΕΕΑ.  Μια πρόταση που, όπως επισημαίνει η ΕΕΑΕ, «θα επιτρέψει την εκλογή περισσότερων συναδέλφων» και την πιο «δυναμική παρουσία της Διαμεσολάβησης στο μεγαλύτερο Επιμελητήριο της Χώρας».

Πιο συγκεκριμένα η ΕΕΑΕ επισημαίνει:

Στις Επιμελητηριακές εκλογές που θα διενεργηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου , μετέχουν πολλοί Συνάδελφοί μας Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών οι τέσσερις (4) επικεφαλής ισάριθμων συνδυασμών προέρχονται από τον κλάδο μας.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας χαροποιεί, καθώς δείχνει τη δύναμη και την εκτίμηση του κλάδου στον Επιμελητηριακό θεσμό.

Ταυτόχρονα όμως και με δεδομένη την άνιση και μειωμένη κατανομή των εδρών μεταξύ Επαγγελματιών και Υπηρεσιών, μας υποχρεώνει να ζητήσουμε από τους επικεφαλείς των Συνδυασμών κ.κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, Ν. Λεβετσοβίτη, Κ. Δημαρχιάδη και Β. Καρναχωρίτη, να επιλέξουν, σε περίπτωση εκλογής τους, την έδρα από την κατηγορία των Επαγγελματιών και όχι των Υπηρεσιών, στις οποίες υπάγεται η Διαμεσολάβηση, διότι ο νέος νόμος αφήνει δικαίωμα επιλογής στον επικεφαλής του Συνδυασμού.

Αυτή η επιλογή  θα επιτρέψει την εκλογή περισσοτέρων συναδέλφων, εφόσον με αυτό τον τρόπο θα απελευθερώσουν τέσσερις (4) έδρες  από τις Υπηρεσίες, υπερπολύτιμες για την δυναμική παρουσία της Διαμεσολάβησης στο μεγαλύτερο Επιμελητήριο της Χώρας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στο αίτημά μας αυτό και θα δεσμευθούν άμεσα και προεκλογικά.

Η κίνησή αυτή  θα εκτιμηθεί και από τους συμμετέχοντες στα ψηφοδέλτιά τους, αλλά και από τους Συναδέλφους που θα προσέλθουν στην κάλπη για να τους υποστηρίξουν.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας