Δράσεις ΕΚΕ

Πρόσκληση του ΣΥΑΕ για Αιμοδοσία στην Ατλαντική Ένωση

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ), σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, θα διενεργήσει αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της Ατλαντική Ένωσης την Τρίτη 04/06/2019 από τις 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι σε όλους γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει η χώρα μας όσον αφορά στην επάρκεια των απαιτούμενων αποθεμάτων αίματος, λόγω της χαμηλής εθελοντικής προσφοράς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη ανάγκη, να αγωνιούμε κάθε φορά για το πώς θα εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για τον άνθρωπό μας.

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, που έχει στην 5ετή λειτουργία της, χορηγήσει σε συναδέλφους και τις οικογένειες τους πάνω από 700 μονάδες αίματος, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι σε αυτή τη θεάρεστη προσπάθεια, θα συνδράμει πλέον και η ασφαλιστική εταιρεία «Ατλαντική Ένωση».

Με αυτή την σπουδαία προσθήκη, ο Σ.Υ.Α.Ε. για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συναδέλφων μας και σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, θα διενεργήσει αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρεία  «Ατλαντική Ένωση» (Λεωφ. Μεσογείων 71, Αθήνα), την  Τρίτη  04 / 06 / 2019  από τις  10.00 π.μ.  έως  14.00 μ.μ., στην  ασφαλιστική εταιρεία «Ατλαντική Ένωση».

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην επιτυχία της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ

O Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας

   Σπύρος Κολαΐτης                          Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας