Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

425

Τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου καρδιάς, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, παρέχει η Ευρωκλινική Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου).

Η προσφορά ισχύειγια όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο Τμήμα Check up της Ευρωκλινικής Αθηνών στο τηλ.: 210 6416051, 052.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2013.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει SGOT ASAT, SGPT ALT, ουρία, κρεατινίνη, HDL, LDL, χοληστερίνη, Γ-GT και τεστ κόπωσης.

Λίγα λόγια για τον Καρδιολογικό Τομέα της Ευρωκλινικής Αθηνών

Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες του καρδιολογικού τομέα καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης κλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας. Στελεχώνεται από διεθνώς αναγνωρισμένους καρδιολόγους και επεμβατικούς καρδιολόγους οι οποίοι εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές και αναπτύσσουν πλούσια ερευνητική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες παρέχονται: Δυνατότητα επεμβατικής αντιμετώπισης του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου σε 24ωρη βάση, διαγνωστικές ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες, Ablation αρρυθμιών (και κολπικής μαρμαρυγής), εμφύτευση βηματοδοτών, απινιδωτών και αμφικοιλιακών βηματοδοτών.

Το Αιμοδυναμικό εργαστήριο, το οποίο αποτελεί νευραλγικό κομμάτι του καρδιολογικού τομέα, διαθέτει τεχνολογία αιχμής και τεχνογνωσία διεθνών προδιαγραφών. Καλύπτει έκτακτα και επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Ο υπερσύγχρονος στεφανιογράφος με ενσωματωμένο ανιχνευτή (Flat Panel) πολύ χαμηλής δόσης, εξασφαλίζει ποιοτική περίθαλψη με εικόνες υψηλής ευκρίνειας και πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας για τον ασθενή.

Προηγούμενο άρθρο€109,8 εκατ. η παραγωγή της AIG στην ελληνική αγορά το 2012
Επόμενο άρθροΚαθαρά κέρδη €13,9 εκατ. το 1o εξάμηνο του 2013 για την Interamerican