Προς τι οι ευχαριστίες ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ προς ΠΑΣΧΑ;

469

Μετά από τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε:

«Αποκομίσαμε θετικές εντυπώσεις από τη συνάντησή μας με τον κ. Πάσχα. Αναγνωρίσαμε στο πρόσωπο του κ. Πάσχα έναν άνθρωπο της αγοράς, ο οποίος άμεσα κατανόησε το θέμα που του εκθέσαμε. Πιστεύω ότι σήμερα βάλαμε βάσεις για να έχουμε συνεργασία που θα φέρει λύση. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Πάσχα για την εποικοδομητική συνάντηση».

Έτσι καταλήγει το Δελτίο Τύπου του ΕΕΑ, που εκδόθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2016 με τον τίτλο: «Θετικές εξελίξεις στις αποζημιώσεις των δικαιούχων της ΑΣΠΙΣ».

Θέλοντας να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα, πέρα από τα όσα η συγκεκριμένη ανακοίνωση, για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρει, σημειώνουμε:

Και ο κ. Πάσχας είναι ένα σημαίνον στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος, δηλαδή της Εποπτικής Αρχής της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Πλην όμως, η διαφορετική ανθρώπινη συμπεριφορά του, χωρίς να προκύπτουν εκπτώσεις στην υπευθυνότητά του και στον ρόλο που ως λειτουργός είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται, κάνουν τη διαφορά.

“Αναγκάζουν” τον Πρόεδρο του ΕΕΑ να ανακοινώνει δημόσια, ύστερα από την επίσημη συνάντησή τους, ότι βρήκε κατανόηση και γεννήθηκαν θετικές προσδοκίες.

Η εκ μέρους ενός υπεύθυνου λειτουργού ικανότητα, να γεννά προσδοκίες στους Φορείς, είναι ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο σημάδι, που σώζει κυριολεκτικά από τις κακές εντυπώσεις την Εποπτεία, η οποία επιλέγει συνήθως άκαμπτη, θολή, Δελφική διατύπωση, θέσεις που ερμηνεύονται από τους εποπτευόμενους σαν αντίπαλες.

Μπράβο και στον κύριο Πάσχα αλλά και στον κύριο Χατζηθεοδοσίου, που διέκρινε τη διαφορά και την κοινολόγησε!

Δ.Ρ. 

 

Δείτε εδώ το Δ.Τ. του ΕΕΑ

Προηγούμενο άρθροΣτην Αίγλη και με αίγλη η ΕΑΕΕ
Επόμενο άρθροΙδιωτική ασφάλιση, αυτός ο ΞΕΝΟΣ!