Ποιοι αναλαμβάνουν τα χαρτοφυλάκια των πέντε Επιτροπών του ΣΕΜΑ

1304

Τα χαρτοφυλάκιά τους ανέλαβαν οι νέοι υπεύθυνοι των πέντε Επιτροπών του ΣΕΜΑ, οι οποίοι συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ειδικότερα, το χαρτοφυλάκιο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων ανέλαβε ο κ. John Croker, της Επιτροπής Επικοινωνίας ο κ. Νίκος Γαβρίλης, της Επιτροπής Θεσμικών Θεμάτων η κα Μαρία Τσιλιμπάρη, της Επιτροπής Μελών και Προστιθέμενης Αξίας ο κ. Νίκος Κόκκινος, και της Επιτροπής Marketing και Εκδηλώσεων η κα Βασιλική Δράκου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, με αφορμή την τοποθέτηση των νέων υπευθύνων στις αρμόδιες Επιτροπές, δήλωσε ότι «το Δ.Σ. του Συνδέσμου παραμένοντας αταλάντευτο στον βασικό άξονα πολιτικής του, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή επένδυση στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τη δράση των μεσιτών ασφαλίσεων στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, θα επιμείνει στην ανάληψη ενός νέου κύκλου συντονισμένων και στοχευμένων δράσεων, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν η περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού της ασφαλιστικής αγοράς, η μεγαλύτερη διείσδυση του κλάδου στο ασφαλιζόμενο κοινό και θεσμική στήριξη των ασφαλειομεσιτών».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜαραθώνιος η αναβάθμιση του ρόλου της Ιδιωτικής Ασφάλισης
Επόμενο άρθροΑπό το bancassurance το 48,3% των Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας το 2022