Προϊόντα

Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full από την Εθνική

Πιστή στην αποστολή της να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, η Εθνική Ασφαλιστική σχεδίασε το Full, ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με το οποίο οι ασφαλισμένοι μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, τόσο σε περίπτωση νοσηλείας όσο και σε περίπτωση πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full, είχαν οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη. Η συμμετοχή τόσο του δικτύου αποκλειστικής συνεργασίας όσο και του πρακτορειακού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής στις εκδηλώσεις ήταν εντυπωσιακή, μιας και ξεπέρασε τα 1.700 άτομα. Παράλληλα, εκδηλώσεις για το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full πραγματοποιούνται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ομάδα σχεδιασμού του νέου προγράμματος βασίστηκε σε εξειδικευμένες έρευνες αγοράς, που στόχο είχαν να ανιχνεύσουν τις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Full, όχι μόνο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του ασφαλισμένου για τη φροντίδα της υγείας του, αλλά και την ανάγκη του να γνωρίζει και να χρησιμοποιεί σωστά το πρόγραμμα που έχει επιλέξει.

Το νέο Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης της υγείας του, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του, επιτρέποντάς του να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής του και να απολαύσει μια ζωή γεμάτη υγεία, γεμάτη ενέργεια, γεμάτη δύναμη!

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα προσφέρει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι το ποσό του 1.500.000€. Επίσης, δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα προσαρμογής των παροχών στις προσωπικές του ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Συγκεκριμένα, επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές. Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής και ποσοστού συμμετοχής του σε αυτά, έχοντας στη διάθεσή του 5 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον και να χαράσσει μια πορεία βασισμένη στην αξιοπιστία, τη διαφάνεια και την καινοτομία προσφέροντας σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας. Με το νέο Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full, η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει ώστε οι άνθρωποι που θα την εμπιστευτούν να αισθανθούν την απαραίτητη σιγουριά, όσο απρόβλεπτο και αν είναι το περιβάλλον στο οποίο ζουν και να διαφυλάξουν το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους.

 {gallery}EKDILOSEIS/Ethniki-programma_full{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας