Εταιρείες

Σημαντική η παρουσία των γυναικών και των νέων στην NP Ασφαλιστική

Στη σημαντική παρουσία των γυναικών και των νέων στην NP Ασφαλιστική αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της NP Ασφαλιστική, κ. Νίκος Ζάχος, μιλώντας σε εκδήλωση στην Αιδηψό.

Ομιλία του κ. Νίκου Ζάχου για την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Αιδηψό

Ο κ. Νίκος Ζάχος, παρευρέθηκε και μίλησε στην Ημερίδα που διεξήχθη στις 2 Μαρτίου 2019 στην Αιδηψό, με θέμα «Η γυναίκα στη Δημόσια Σφαίρα».

Την Ημερίδα διοργάνωσε η Δήμαρχος Ιστιαίας κα Λίνα Ευσταθίου Σπανού, και η οργάνωση Women Act και είχε ως βασικό θέμα την παρουσία της Γυναίκας σε θέματα επιχειρηματικότητας, ισότητας των δύο φύλων και παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας ΗΠΑ στην Ελλάδα, κα Kate Marie Byrnes.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου Σπανού, η Υφυπουργός Εσωτερικών, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και η Γενική Γραμματέας Ισότητας, κα Φωτεινή Κούβελα, ενώ η κα Μαίη Ζαννή, συνιδρύτρια της Women Act, αναφέρθηκε σε θέματα ισότητας.

Ο ρόλος της Γυναίκας στο σύγχρονο επιχειρείν

O κ. Νίκος Ζάχος αναφέρθηκε στην ομιλία του στον ρόλο της Γυναίκας στο σύγχρονο επιχειρείν, όχι θεωρητικά αλλά στην πράξη και μέσα από την καθημερινότητα της «NP Ασφαλιστική». Tόνισε ότι ο ρόλος της Γυναίκας στο ‘σύγχρονο επιχειρείν’ είναι πλέον στην εποχή μας απαραίτητο συστατικό για να είναι μία επιχείρηση επιτυχημένη και να διακρίνεται. «Οι γυναίκες έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε καλύτερα τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και ως εκ τούτου να προσεγγίζετε τις ανάγκες των πελατών & των συνεργατών με πολύ πιο ανθρώπινα χαρακτηριστικά, ειδικά σε εργασίες όπως η παροχή υπηρεσιών ή το κοινωνικό έργο και η πολιτική».

NP Ασφαλιστική: πλέον του 50% οι γυναίκες και οι νέοι 

O κ. Ζάχος ανέφερε την σημαντική παρουσία γυναικών και νέων στην NP Ασφαλιστική τονίζοντας ότι:

  • Από το σύνολο των 95 εργαζομένων στην Εταιρεία, άνω του 60% είναι γυναίκες και άνω του 60% είναι νέοι ηλικίας κάτω των 40 ετών.
  • Οι Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης αντιστοιχούν στο 50% των θέσεων ευθύνης της Εταιρείας.
  • Από το δίκτυο των Συνεργατών της NP Ασφαλιστικής πανελλαδικά, το 50% είναι γυναίκες ασφαλίστριες πρώτης ή δεύτερης γενιάς που δημιουργούν, εξελίσσονται και επιχειρούν.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας