Εκδηλώσεις

Παραμύθι για την ασφάλιση από την Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Παραμύθι για την ασφάλιση από την Κατερίνα Χαραλαμπίδου

«Τόσο πολύ σε αγαπώ» είναι ο τίτλος του παιδικού παραμυθιού που υπογράφει η ασφαλιστική πράκτορας, κα Κατερίνα Χαραλαμπίδου, και το οποίο περιγράφει εύστοχα την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης.

Πρόκειται για ένα παραμύθι προσχολικής ηλικίας, γραμμένο για να διαβάζεται από τους γονείς στα παιδιά. Είναι μία συγκινητική ιστορία που εξελίσσεται σε ένα δάσος, με πρωταγωνιστές ζωάκια, μιλάει για την επαγγελματική ανικανότητα και περιγράφει εύστοχα την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης.

Όπως πληροφορούμαστε, για τις ανάγκες της εικονογράφησης, οργανώθηκε εργαστήριο υπό την επιμέλεια ζωγράφου, με 13 παιδάκια 8 ετών. Αφού ακούσανε το παραμύθι, ζωγράφισαν ό,τι τους πρόσταξε η φαντασία τους! Το πρωτότυπο υλικό φωτογραφήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για εξώφυλλο και εσωτερικά.

Τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου θα διατεθούν εξολοκλήρου σε Ελληνική ΜΚΟ που ασχολείται με την παιδική ανικανότητα.

Το «Τόσο πολύ σε αγαπώ», που εξέδωσε η iWrite, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 1η Απριλίου, στις 12:00, στο Ble Pavillon (Λεωφ. Ποσειδώνος 70,  Άλιμος).

Εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν για το παραμύθι η κα Αθηνά Αγγελούδα, Team & Leadership Coach/DiSC Trainer/NLP Master Practitioner, και η Σοφία Ζερβουδάκη, MDRT Country Chair, ενώ η δημοσιογράφος, κα Μιλένα Ηλιοπούλου, θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου στα παιδιά.

«Με δεδομένο ότι εμείς αποτελούμε μέρος της ασφαλιστικής αγοράς, αποτελεί κοινό στόχο η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας και η καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησής της. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά η παρουσία σας στη συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει αφετηρία πολλών δράσεων προς εκείνη την κατεύθυνση! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!», τονίζει η συγγραφέας, καλώντας συνεργάτες, φίλους και επαγγελματικούς συνοδοιπόρους στην παρουσίαση του βιβλίου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας