Διαμεσολαβούντες

Πάνορμος: Η GMM μία εκ των κορυφαίων διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Την Τρίτη, 21 Μαρτίου, 9 Εταίροι του Πανόρμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “Fund Managers’ Awards 2022”, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, για να τιμήσουν και να συγχαρούν το Μέλος του Συνεταιρισμού και ιδιοκτήτη της GMM Global Money Manager Ltd, κ. Ηλία Γεωργουλέα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πανόρμου, ο κ. Ηλίας Γεωργουλέας είναι ο εμπνευστής της ετήσιας εκδήλωσης-επιβράβευσης των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων της χώρας, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, αφού πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά.

Τα βραβεία, τα οποία απένειμε η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Η εταιρεία GMM βρέθηκε στην 6η θέση των καλύτερων ΑΕΔΑΚ μετά την EUROBANK ASSET MANAGEMENT, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT, την ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT, την ALPHA ASSET MANAGEMENT, την NN και την 3Κ INVESTMENT PARTNERS.

Το Συνεργατικό Σχήμα Πάνορμος εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου, το Μέλος του Δ/Σ Φώτης Πουλής, καθώς και οι Συνέταιροι Σταύρος Τερζάκης, Ιφιγένεια Τσαντίλη, Κώστας Γιάννακας, Νίκος Μπακάλης, Ανδρέας Πλυταριάς, Δημήτρης Πολλάτος.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας