Εταιρείες

Παιδικά Χωριά SOS: Μας δίνουν και φέτος φανταστικές ιδέες για λαμπάδες και πασχαλινά δώρα

Τα Παιδικά Χωριά SOS και φέτος το Πάσχα μας καλούν να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους και να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά δώρα από το e-shop τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, και φέτος διαθέτουν χειροποίητες λαμπάδες για μικρές ηλικίες σε 4 διαφορετικά σχέδια εξαιρετικής αισθητικής, ικανοποιώντας όλους τους μικρούς μας φίλους, που αγαπούν τις πριγκίπισσες, τις γοργόνες, τους cowboys και φυσικά τον υπερήρωα Captain America. Για τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν δημιουργήσει 2 διαφορετικά σχέδια με ένα χαρακτηριστικό μπρελόκ σε σχήμα ψαριού, ενώ παράλληλα διαθέτουν 7 λαμπάδες με μαγνητάκια και μηνύματα γεμάτα έμπνευση που κάνουν τη διαφορά, αναδεικνύοντας το αληθινό νόημα των ημερών, τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς.

Επιπλέον, τα Παιδικά Χωριά SOS, εκτός από τις ξεχωριστές λαμπάδες, μας καλούν να ανακαλύψουμε στο e-shop τους και άλλα διακοσμητικά και χρηστικά πασχαλινά αντικείμενα, όπως κούπες, μπισκοτιέρες, όμορφα μπολ και είδη deco, που θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη και ζεστή πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Με ένα μόνο κλικ στο e-shop του Οργανισμού, ας κάνουμε αυτό το Πάσχα ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας μοιραστούμε ευχές αγάπης μαζί με το Αναστάσιμο φως.

Μπορείτε να βρείτε τις μοναδικές λαμπάδες και τα πασχαλινά είδη, εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας