Εταιρείες

Παιδικά Χωριά SOS: Ιδέες για λαμπάδες και πασχαλινά δώρα

Τα Παιδικά Χωριά SOS και φέτος το Πάσχα μας καλούν να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους και να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά δώρα από το e-shop τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για τα παιδιά, οι νονοί και οι νονές θα βρουν δύο πρωτότυπες λαμπάδες με πολύχρωμα ξύλινα διακοσμητικά, ενώ για τους εφήβους καιτους ενήλικες διατίθενται διάφορα σχέδια εξαιρετικής αισθητικής, όπως η λαμπάδα με δώρο ένα αποσπώμενο κολιέ, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο.

Επιπλέον, τα Παιδικά Χωρία SOS διαθέτουν μια σειρά από πασχαλινά είδη, τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν κάθε χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Με λίγα μόνο κλικ στο e-shop τους βρίσκουμε πασχαλινές κούπες, ξύλινα λαγουδάκια και πολύχρωμες πασχαλινές προσθήκες για το εορταστικό τραπέζι, αλλά και μίνιμαλ κούπες με ζεστά μηνύματα αγάπης, ιδανικές για να απολαμβάνουμε ροφήματα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Με κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από το e-shop του Οργανισμού κάνουμε όμορφα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μοιράζουμε ευχές αγάπης και συμβάλλουμε στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

Μπορείτε να βρείτε τις μοναδικές λαμπάδες και τα πασχαλινά είδη, εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας