Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας από τον ΣΥΑΕ

469
ΣΥΑΕ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Υ.Α.Ε.) υποστηρίζει ενεργά τους εργαζόμενους στο διάστημα της πανδημίας  προσφέροντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν και διαδικτυακά σε Ομάδα ψυχικής ενδυνάμωσης.

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΑΕ, «η Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης προσφέρει τη δυνατότητα να επενδύσετε στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των θέλω σας, στην καλλιέργεια της αισιοδοξίας, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής και στην σταδιακή απαλλαγή από αρνητικές σκέψεις και φόβους. Η ομάδα δεν είναι θεωρητική, προσφέρει άμεσα και πρακτικά εργαλεία για ουσιαστική υποστήριξη!».

 Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας και θα έχουν συχνότητα 2 φορές τον μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα, σε απογευματινό προγραμματισμένο χρόνο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο e-mail  [email protected] όπου θα αναγράφονται το  ονοματεπώνυμο, η εταιρεία, η διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 8/10/2020.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο άρθροΗ Interlife «Προσφέρει …αλλιώς» στους πληγέντες στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Αναβάθμιση της υπηρεσίας Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους