Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καμπάνια της Interlife για την Ασφαλιστική Συνείδηση

602
interlife

Με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στα social media ολοκληρώθηκε η Ψηφιακή καμπάνια της Interlife με κεντρικό μήνυμα Τι σημαίνει Ασφαλιστική Συνείδηση για σένα.

Η καμπάνια, που ξεκίνησε στο πλαίσιο της ανάγκης λήψης μέτρων και με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης, κορυφώθηκε στις 11/11/2017, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην καμπάνια, εκτός από τη Διεύθυνση και τα στελέχη της εταιρείας, συμμετείχαν Διευθυντικά στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, Πρόεδροι Σωματείων ΜΚΕ και Οργανισμών, αλλά και έγκριτοι δημοσιογράφοι και εκδότες κυρίως του Ασφαλιστικού Κλάδου, οι οποίοι μοιράστηκαν ο καθένας το δικό του σχόλιο/άποψη για την Ασφαλιστική Συνείδηση συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ενός καλύτερου και ασφαλούς αύριο.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε και υποστηρίχθηκε ενδοεταιρικά από το Τμήμα Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας και προωθήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, Linkedin & Youtube).

Εδώ βλέπετε το βίντεο που προβλήθηκε στα social media με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Προηγούμενο άρθροΟ Κωνσταντίνος Ρούσσης υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ν. Λεβετσοβίτη
Επόμενο άρθροΗ ΑΧΑ στηρίζει την έρευνα για τη δημιουργία ανθεκτικών πόλεων