Εταιρείες

ΟΑΣΕ: Κατάλογος Θεατρικών Παραστάσεων Αθήνας & Θεσσαλονίκης 2023-2024

Η ομάδα πολιτισμού της ΟΤΟΕ σε συνεργασία με την ΟΑΣΕ επικαιροποίησε την έκδοση του φετινού καταλόγου των θεατρικών παραστάσεων με ειδική έκπτωση, δίνοντας τη δυνατότητα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στον Ασφαλιστικό Τομέα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, που περιλαμβάνει η λίστα για την τρέχουσα περίοδο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η ομάδα πολιτισμού της ΟΤΟΕ σε συνεργασία με την ΟΑΣΕ επικαιροποιεί την έκδοση του φετινού καταλόγου των θεατρικών παραστάσεων με ειδική έκπτωση, δίνοντας τη δυνατότητα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στον Ασφαλιστικό Τομέα, να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, που περιλαμβάνει η λίστα για την τρέχουσα περίοδο.

Η συνεργασία με τους Θιάσους ή τα Θέατρα ή τις παραγωγές, έγινε στη βάση της παροχής μειωμένης τιμής εισιτηρίου για τα Θέατρα της Αθήνας & Θεσσαλονίκης με την επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας στο ταμείο του κάθε Θεάτρου.

Παρέχεται  εκπτωτική κάρτα για το θέατρο, την οποία πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι συνάδελφοι μέσω των Συλλόγων τους και από τα γραφεία της ΟΑΣΕ (Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, 5ος όρ.).

  • Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει περισσότερες από μία κάρτες!
  • Οι εκπτωτικές κάρτες πρέπει όλες να έχουν τη σφραγίδα της ΟΑΣΕ
  • Στην κάρτα αναγράφεται σε QR code ο σύνδεσμος που οδηγεί στη λίστα των παραστάσεων, η οποία θα ενημερώνεται αμέσως για τυχόν μεταβολές.

Οι σύλλογοι εργαζομένων πρέπει να εφοδιάσουν με αυτές τις εκπτωτικές κάρτες όλα τα μέλη τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες οφείλουν να επικοινωνούν με το θέατρο που επιθυμούν πριν τη μετάβασή τους, για την ισχύ της κάρτας την ημέρα που επιθυμούν, διότι αρκετά από αυτά δεν δέχονται την έκπτωση τα Σαββατοκύριακα, τις γιορτές ή τις αργίες, ή είναι πιθανόν να υπάρχει αργότερα αλλαγή παράστασης κλπ.

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://www.otoe.gr/theatra2023, είτε απευθείας είτε μέσω του QR code στην εκπτωτική κάρτα, και να ελέγχετε κάθε φορά τον κατάλογο για αλλαγές ή ενημερώσεις.

Για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΟΑΣΕ στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο 210-3616572.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΟΑΣΕ
O Πρόεδρος Χρήστος Παπαδόγιαννης
Ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Πετσαλάκης

ΟΑΣΕ λογοτυπο

Δείτε εδώ τον κατάλογο των θεατρικών παραστάσεων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας