Εταιρείες

Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια για τις πρώτες καταβολές του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια χαιρετίζει την έναρξη καταβολών από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής προς τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια.

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει χαρακτηριστικά:

Μετά από 124 μήνες από την ίδρυσή του, αφορμή για την οποία αποτέλεσε η ανάκληση της ιστορικής εταιρείας, καθώς και μετά από τεράστιες καθυστερήσεις και ατολμίες υπευθύνων να αναλάβουν αυτονόητες ευθύνες, επιτέλους η ιστορική στιγμή έφτασε!

Από την 28η Απριλίου 2021 οι πρώτοι δικαιούχοι είδαν λεφτά στους λογαριασμούς τους ενώ 5 μέρες νωρίτερα άρχισαν να πληρώνονται οι κάτοχοι ομαδικών συνταξιοδοτικών συμβολαίων. Ο Σύλλογός μας αισθάνεται δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή και ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους ανθρώπους από την Τράπεζα της Ελλάδος που συνέβαλαν με αποφασιστικότητα στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην εκκαθάριση της εταιρείας που υπερέβαλαν εαυτούς υπό πραγματικά αντίξοες συνθήκες, ελέγχοντας αρχεία σε φυσική μορφή, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο των ελέγχων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις θα τρέξουν πιο γρήγορα και επί στρωμένου εδάφους, έτσι ώστε να συνεχιστεί με ισχυρή δυναμική η εξέλιξη των αποζημιώσεων των ζημιωθέντων, οι οποίοι περιμένουν καρτερικά επί 12 χρόνια να ολοκληρωθεί ο δικός τους Γολγοθάς και να έρθει η Ανάσταση!

Χρόνια Πολλά με υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα για όλο τον κόσμο

Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση για τις καταβολές

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας