Ο ΣΕΣΑΕ μαγειρεύει και προσφέρει ξανά στην κοινωνία

576
sesae Ημέρα Ασφάλισης 2017

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ), στο πλαίσιο της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, οργανώνει και φέτος μία ξεχωριστή δράση προσφοράς στην κοινωνία.

Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 τα μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται στο «Κέντρο της Γης» στο Οικολογικό Πάρκο «Αντώνη Τρίτση», για να ζήσουν ξανά την εμπειρία της συλλογικής κουζίνας, να μαγειρέψουν και να προσφέρουν 1.500 μερίδες φαγητού στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη δράση αυτή, συμπράττει, για δεύτερη φορά, και ο διακεκριμένος chef Γιάννης Λουκάκος, o οποίος θα επιμεληθεί των συνταγών που θα παρασκευαστούν και θα επιβλέψει μέρος της διαδικασίας παράδοσης, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, έμπρακτα, την κοινωνική του ευαισθησία.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με την καθοδήγηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», θα προετοιμάσουν και θα συσκευάσουν τις 1.500 μερίδες φαγητού, οι οποίες θα διανεμηθούν σε ιδρύματα (εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων) από τους ίδιους τους εθελοντές σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μη κερδοσκοπική εταιρεία κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρείες AON – Πλατινένιος Χορηγός, ERGO & MATRIX BROKERS  S.A. – Χρυσοί Χορηγοί.

Προηγούμενο άρθροΝέες συνεργασίες επιδιώκει η Dynamic Insurance Network
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί «Το νέο Δίκαιο της Ανώνυμης Εταιρείας»