Δράσεις ΕΚΕ

Ο ΣΕΣΑΕ γιορτάζει την Ημέρα Ασφάλισης, μαγειρεύοντας και προσφέροντας

Μία ξεχωριστή δράση προσφοράς στην κοινωνία μέσω του εθελοντισμού οργανώνει και φέτος ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στο πλαίσιο της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 τα μέλη του ΣΕΣΑΕ θα βρίσκονται στο «Κέντρο της Γης» στο Οικολογικό Πάρκο «Αντώνη Τρίτση», για να ζήσουν ξανά την εμπειρία της συλλογικής κουζίνας, να μαγειρέψουν και να προσφέρουν 1.000 μερίδες φαγητό στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη δράση αυτή, συμπράττει για πρώτη φορά, και ο διακεκριμένος chef Γιάννης Λουκάκος, ο οποίος θα επιμεληθεί των συνταγών που θα παρασκευαστούν, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με την καθοδήγηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», θα προετοιμάσουν και θα συσκευάσουν το φαγητό, το οποίο θα διανεμηθεί σε ιδρύματα (εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων) από τους ίδιους τους εθελοντές σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μη κερδοσκοπική εταιρεία κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρeίες Carpenter Turner – Πλατινένιος Χορηγός, Inter Partner Assistance & Matrix Brokers S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί, και Generali – Χορηγός.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας