Ο ΣΕΜΑ γιορτάζει τα 30 χρόνια του με μια διαφορετική εκδήλωση

1479
30 xronia SEMA

Μια διαφορετική, διαδραστική εκδήλωση, με θέμα “Η ζωή σου είναι η ενέργειά σου. Όσο καλύτερα τη διαχειρίζεσαι, τόσο καλύτερα ζεις…” και κεντρικό ομιλητή τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, διοργανώνει ο ΣΕΜΑ στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 4:00 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. & Μ. Θεοχαράκη (Café Merlin).

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΕΜΑ αναφέρει σχετικά:

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο και με φρέσκια διάθεση ο ΣΕΜΑ επιχειρεί μακριά από τα τετριμμένα, επιδιώκει να προκαλέσει τους συμμετέχοντες, να αναθεωρήσουν την καθημερινότητά τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητά τους, να ελαχιστοποιήσουν τον κόπο τους, να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τους πόρους τους και να ανακαλύψουν την σπάνια ομορφιά της εξέλιξης στη ζωή τους!

Ο εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΜΑ, μας ανανεώνει και μας προκαλεί να ανοίξουμε ένα ακόμα νέο διαφορετικό “παράθυρο” στην καθημερινότητα των Μεσιτών Ασφαλίσεων. Ένα παράθυρο με “θέα” την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, την στοχοθεσία, την βελτίωση επαγγελματική και προσωπική και εν τέλη την ευτυχία, διότι όπως σημειώνει και ο Στέφανος Ξενάκης “Επιτυχία είναι να έχεις αυτό που θέλεις. Ευτυχία όμως είναι να θέλεις αυτό που έχεις. Οι περισσότεροι στην Ευτυχία την πατάμε.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα σας γεμίσει νέες ιδέες, θα σας ξεσηκώσει και θα έχετε την σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε  “Το Δώρο” από τον ίδιο τον Στέφανο, που όπως τονίζει “είναι βγαλμένο από τη ζωή. Απ´ τη ζωή μου. Απ´ τη ζωή μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή αγάπη”.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Μινέττα Ασφαλιστική και Υπεύθυνοι Επιμέλειας & Οργάνωσης η Επιτροπή Μελών και Υπεραξίας ΣΕΜΑ.

Προηγούμενο άρθροΝέος Γενικός Γραμματέας του ΣΕΜΑ ο κ. Φίλιππος Μυτιληναίος
Επόμενο άρθροΗ Eurolife οδηγεί τις εξελίξεις στην εξυπηρέτηση πελατών