Άρθρα

Ο ΠΣΑΣ βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του 2014

(δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα)

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, που έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Οίνου. Ο χώρος και η όλη οργάνωση της εκδήλωσης άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Ως κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το 2014 βραβεύτηκαν η κα Γιάννα Βάσιου και οι κ.κ. Κάρολος Μαρκουίζος και Χρήστος Σκουλουδάκης.

 

Οι βραβευθέντες

Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για το έτος 2014 είναι:

  • Στον Κλάδο Επενδυτικών Προϊόντων, ο κ. Κάρολος Μαρκουίζος, συνεργάτης της MetLife.
  • Στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων, ο κ. Χρήστος Σκουλουδάκης, συνεργάτης της International Life.
  • Στον Κλάδο Ζωής, η κα Γιάννα Βάσιου, συνεργάτιδα της MetLife.

Την εκδήλωση του ΠΣΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους επικεφαλής ασφαλιστικών εταιρειών, διευθυντές πωλήσεων, εκπρόσωποι άλλων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και φυσικά πολλοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, της κας Ελένης Γρυπάρη και του κ. Κώστα Λάμπρου, που ως Πρόεδροι του ΠΣΑΣ είχαν αγωνιστεί για την προώθηση των αιτημάτων του Συνδέσμου και την ανάδειξη του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ενδιαφέρουσες ήταν οι ομιλίες που απηύθυναν η Γενική Δ/ντρια της ΕΑΕΕ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και η Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΣ, κα Θεοδώρα Γουργούλη, ενώ ιδιαίτερα μεστή η ομιλία του Προέδρου του ΠΣΑΣ, κ. Παναγιώτη Λελεδάκη.

(Περισσότερα στο τ. Οκτωβρίου της «Α.Α.»).

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας