Ο Πρόεδρος της Fairfax στα νέα γραφεία του ομίλου Eurolife ERB

507

Την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, ο Όμιλος εταιρειών Eurolife ERB έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, για το νέο έτος 2016, παρουσία του κ. V Prem Watsa, Προέδρου της Fairfax, η οποία θα είναι ο νέος μέτοχος του Ομίλου, μετά την έγκριση των Εποπτικών Αρχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Eurobank, κ. Νικόλαος Καραμούζης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας, καθώς και άλλα μέλη της ανώτατης διοίκησης της Eurobank.

Νωρίτερα ο κ. Watsa μίλησε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Eurolife ERB, αφού προηγουμένως γνωρίστηκε με τα μέλη της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καλωσόρισε τον κ. Watsa και, απευθυνόμενος στα μέλη της διοίκησης και στο σύνολο του προσωπικού του Ομίλου Eurolife ERB, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Fairfax πήρε το λόγο και μίλησε με θερμά λόγια για τη νέα περίοδο του Ομίλου Eurolife ERB, αλλά και για τις προοπτικές που έχει η ελληνική οικονομία. «Η Fairfax εμπιστεύεται τις προοπτικές της Ελλάδας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Watsa παρουσίασε τις κύριες Αρχές πάνω στις οποίες λειτουργεί η Fairfax, δίνοντας έμφαση στον ασφαλιστικό προσανατολισμό της, τον αποκεντρωμένο χαρακτήρα της λειτουργίας της, την εμπιστοσύνη στα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου, αλλά και το γεγονός ότι πιστεύει στις μακροχρόνιες σχέσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πουλήσει μέχρι σήμερα καμία ασφαλιστική εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει.

Μετά την εκδήλωση ο κ. Watsa συνάντησε επιλεγμένους συνεργάτες του Ομίλου Eurolife ERB, τους ενημέρωσε για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική και τις Αρχές του Ομίλου Fairfax στην Ελλάδα και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας.

{gallery}EKDILOSEIS_2/eurolife-fairfax{/gallery}

Προηγούμενο άρθροΔημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ η οδηγία IDD
Επόμενο άρθροH Ευρωπαϊκή Πίστη υποστηρικτής της 34ης Γιορτής του ΠΣΑΠ