Διαμεσολαβούντες

O Πάνορμος στην ERGO

Εταίροι και Μέλη της Διοίκησης του Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” παρευρέθηκαν, στις 12 Οκτωβρίου, στην παρουσίαση των νέων προϊόντων υγείας, περιουσίας και του πρωτοποριακού προγράμματος «My Favorite Things» της ERGO, ενώ έμαθαν για τη νέα προσέγγιση του εκπαιδευτικού έργου, το οποίο διακατέχεται από μία ολιστική, φιλική και εφαρμόσιμη φιλοσοφία.

Με δελτίο Τύπου ο Πάνορμος ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Διευθυντή Τομέα Πωλήσεων, κ. Στάθη Τσαούση, τον Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, κ. Στέλιο Βουγιουκλίδη, τον Account Manager του “ΠΑΝΟΡΜΟΥ”, κ. Νίκο Σταμπουλόπουλο, τον Προϊστάμενο Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, κ. Γιώργο Λογοθέτη, την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, κα Ιωάννα Κουρτελάκη, και τους συγχαίρει για το σημαντικό έργο που παράγουν.

«Η ERGO ασφαλιστική είναι μία σημαντική συνεργασία για την εταιρεία μας και μέσα από τέτοιες συναντήσεις επιβεβαιώνουμε την κοινή μας αναπτυξιακή προοπτική», τονίζεται εν κατακλείδι στο δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας