Ο Παναγιώτης Τόλιας στο δυναμικό της Eurolife FFH

Ένα νέο στέλεχος καλωσορίζει στο ανθρώπινο δυναμικό της η Eurolife FFH και υποδέχεται τον Παναγιώτη Τόλια, ο οποίος θα ηγείται της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ασφαλιστικού Χαρτοφυλακίου.

Από τη θέση αυτή, ο Παναγιώτης Τόλιας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ό,τι αφορά την ενδυνάμωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας, καθώς και την υιοθέτηση καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, των συνεργατών και των δικτύων της.

Ο Παναγιώτης Τόλιας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά, έχοντας απασχοληθεί σε σημαντικές θέσεις, ενώ έχει διαχειριστεί με επιτυχία σύνθετα projects. Ως δυναμικό στέλεχος, θα αναλάβει, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, νέες πρωτοβουλίες, με σκοπό να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της εταιρείας.

«Καλωσορίζουμε στη Eurolife FFH τον Παναγιώτη Τόλια, ένα έμπειρο στέλεχος με πάθος για την ασφαλιστική αγορά», σημειώνει ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης στη Eurolife FFH. «Είναι χαρά μας που ανήκει, πλέον, στο δυναμικό της εταιρείας μας και πιστεύουμε ότι, με τις ικανότητες και τις φρέσκιες ιδέες του, θα έχει καθοριστική  συμβολή στην περαιτέρω εξέλιξη της εμπειρίας των πελατών και των συνεργατών μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας