25.9 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

O όμιλος Antenna και η Nova Founders Capital ανακοινώνουν τη λειτουργία του Pricefox

Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Pricefox εισέρχεται στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Όπως πληροφορούμαστε από σχετικό δελτίο τύπου:

Το Pricefox ξεκινάει τη δραστηριότητά του στον κλάδο της ασφάλειας αυτοκινήτου σκοπεύοντας να γίνει ο καταλύτης της ψηφιοποίησης της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, λιγότερο από 10% των ασφαλειών αυτοκινήτου αγοράζεται online, ποσοστό πολύ μικρότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα έχει την προοπτική να ξεπεράσει ακόμη και το 30% τα επόμενα χρόνια.

Η πλατφόρμα, η οποία είναι ήδη σε λειτουργία με 5 ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife FFH και Groupama), θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες. Το Pricefox σκοπεύει να βοηθήσει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172€ ετησίως.

Ο Γενικός Διευθυντής του Antenna Amplifier, Greg Miall, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την CompareEuropeGroup και τη νέα μας πλατφόρμα. Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα ψηφιακά κανάλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πιστεύουμε ότι το Pricefox θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους γρήγορα και εύκολα, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο». 

Ο CEO της CompareEuropeGroup και Partner στη Nova Founders Capital, Stefan Bruun, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε την πλατφόρμα μας και την εμπειρία μας στην Ελλάδα και δίνουμε την δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της πιο καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, όπως κάνουν ήδη περισσότερο από 1 εκατομμύριο καταναλωτές σε άλλες 15 χώρες».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε: «Η ψήφος εμπιστοσύνης στο Ελληνικό start-up οικοσύστημα από δύο τόσο έμπειρους και ικανούς συνεργάτες αποδεικνύει τη δυναμική και τις δυνατότητες της Ελληνικής οικονομίας».

Ποιοι είναι οι βασικοί εταίροι

Ο Όμιλος Antenna είναι ένας ισχυρός και συνεχώς αναπτυσσόμενος διεθνής οργανισμός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Με έδρα το Άμστερνταμ και με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Νέα Υόρκη, ο Όμιλος Antenna απασχολεί περισσότερους από 1.800 υπαλλήλους. Ιδρύθηκε το 1988, όταν ο Μίνως Κυριακού επένδυσε στα ΜΜΕ ιδρύοντας τον Antenna Radio στην Ελλάδα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια κραταιά πορεία της οικογένειας Κυριακού στον χώρο των ΜΜΕ η οποία την τοποθέτησε στην κορυφή του μιντιακού γίγνεσθαι της χώρας.
Σήμερα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Κυριακού, ο Antenna Group έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μιντιακών διαύλων και ποικίλων τεχνολογικών πλατφορμών.
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε δωρεάν και συνδρομητική τηλεόραση, διαδικτυακές και ψηφιακές επιχειρήσεις, υλοποίηση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκδόσεις περιοδικών, παραγωγή και διανομή μουσικού περιεχομένου, παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών με σχετικό μιντιακό περιεχόμενο.
Τα κανάλια του Antenna Group και τα προϊόντα αυτών αναμεταδίδονται μέσω ξένων δικτύων συμπεριλαμβανομένων των Time Warner Cable, DISH, Foxtel, Comcast και Unity Media.
Οι συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος Antenna, ενισχύονται από τη σύμπραξη με ισχυρές ψηφιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε δύσκολες –αλλά υψηλής εν δυνάμει ανάπτυξης– αγορές στην Ευρώπη, και περιλαμβάνουν την κοινοπραξία με την Vice Media και το Thrive Global της Ariana Huffington.
Επιπλέον, ο όμιλος Antenna είναι στρατηγικός εταίρος και επενδυτής στην εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία με έδρα τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται σε επενδύσεις ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Imagine Entertainment.
Ο Όμιλος Antenna ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Κυριακού.

Η Nova Founders Capital είναι μια διεθνής επενδυτική εταιρεία που χτίζει και υποστηρίζει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η Nova Founders Capital συνεργάζεται με εξαίρετους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους ό,τι χρειάζονται για να χτίσουν επιχειρήσεις που θα πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους.
Η Nova Founders Capital έχει ιδρύσει επιτυχώς πάνω από 30 επιχειρήσεις με διαδικτυακή παρουσία σε διάφορα μέρη του κόσμου, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη της εμπειρία σε ραγδαία αναπτυσσόμενες διαδικτυακές αγορές. Μεταξύ των εταιρειών της Nova Founders Capital βρίσκονται οι  Samlino.dk (Δανία), Comparaja.pt (Πορτογαλία), Topcompare.be (Βέλγιο) και Vertaaensin.fi (Φινλανδία).
Οι εταιρείες του ομίλου υποστηρίζονται από ισχυρούς επενδυτές, όπως η Goldman Sachs, η IFC (του World Bank Group), η Softbank, καθώς και το Alibaba.

Το Pricefox είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών. Οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν καλύψεις, τιμές και να αγοράσουν την ασφάλεια αυτοκινήτου τους με τρία απλά βήματα online, από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές.
Οι καταναλωτές εισάγουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και μερικά ακόμα στοιχεία, συγκρίνουν και διαλέγουν το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αγοράζουν με ασφάλεια, χωρίς δικαιολογητικά, την ασφάλεια αυτοκινήτου τους. Αμέσως, λαμβάνουν σε email το ασφαλιστήριο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Οι καταναλωτές όχι μόνο μπορούν να αγοράσουν από την εύχρηστη πλατφόρμα του Pricefox, αλλά μπορούν και να απευθυνθούν 24 ώρες, κάθε μέρα σε έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους του Pricefox.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας