Άρθρα

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Για ποιο από τα ασφαλιστικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Πίστης δηλώνουν η κα Γαρυφαλλιά Τζαβάρα και ο κ. Αχιλλέας Αγλαμίσης ότι τους έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσέγγιση πελατών; Γιατί το προκρίνουν; Τι απολαμβάνει ο ασφαλισμένος;
Ας δούμε τις απαντήσεις τους και ας τους γνωρίσουμε, έτσι όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, περιγράφοντας τη διαδρομή τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, τη γνωριμία τους με την Ευρωπαϊκή Πίστη και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να συνεργάζονται μαζί της.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Γαρυφαλλιά Τζαβάρα

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο δώδεκα έτη. Η πορεία μου ξεκίνησε αρχικά από τον Κλάδο Αυτοκινήτου. Πέρα όμως από την ασφάλιση αυτοκινήτου, που σε μεγάλο βαθμό ισχύει η υποχρεωτικότητα, αναζητούσα κάτι παραπάνω, κάτι που θα εμπεριείχε και το στοιχείο της δημιουργικότητας και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. “Ανακάλυψα” έτσι τον Κλάδο Ζωής, συνειδητοποιώντας την προσφορά του επαγγέλματος στην κοινωνία αλλά και ένα δημιουργικό μέλλον στην καριέρα μου.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2016. Θυμάμαι ακόμη τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν, τις πρώτες μας επαφές και συζητήσεις, στις οποίες ήταν εμφανής ο επαγγελματισμός και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που κρύβεται πίσω από το νομικό πρόσωπο. Μέσα από τη συνεργασία μας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω μια ιδιαίτερη και διαφορετική κουλτούρα, η οποία μου ταίριαζε.

Την επέλεξα γιατί είναι μια Εταιρεία Δικτύου, η όποια ξέρει πώς να στηρίζει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, παρέχοντας άρτια εκπαίδευση καθώς και παραγωγικά κίνητρα, όπως το ομαδικό συνταξιοδοτικό του Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών.

Υπάγομαι στην ομάδα της κας Κολοβού, από την οποία έχω μάθει πολλά μέσα από τις εκπαιδεύσεις και τις νέες ιδέες της. Η κα Κολοβού έχει επηρεάσει σημαντικά την καριέρα μου, δίνοντας επιχειρηματική διάσταση στη δουλειά μου. Επίσης, το ομαδικό κλίμα της Διεύθυνσης έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μου, ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις μέσα από τις εμπειρίες μας.

Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Καλλιθέας, κυρίως στον Κλάδο Ζωής και συγκεκριμένα στον Κλάδο Υγείας, ο οποίος στις μέρες μας, εν μέσω πανδημίας, είναι πιο αναγκαίος από ποτέ, και αναζητώ για τους πελάτες μου την καλύτερη πρόταση για την κάλυψη της υγειονομικής τους περίθαλψης.

Ένα από τα προϊόντα που με έχει βοηθήσει στην προσέγγιση πελατών για την κάλυψη των αναγκών τους είναι το νοσοκομειακό.
Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά θα μπορούσα επιγραμματικά να αναφέρω τους ακόλουθους: Ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, ισοβιότητα, δυνατότητα εξωνοσοκομειακής κάλυψης, δυνητικά πολύ υψηλό κεφάλαιο κάλυψης, μπορεί να καλύψει υπό προϋποθέσεις συγγενείς παθήσεις, μπορεί να καλύψει έως και το 100% των εξόδων για νοσηλεία χωρίς συμμετοχή του πελάτη και έχει ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.
Επιπρόσθετα, τα ασφάλιστρα μπορούν να διαμορφωθούν από τον ίδιο τον πελάτη, καθώς με τη χρήση του δωρεάν προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, παρέχεται η δυνατότητα να καθορίσει ο ίδιος το τελικό ασφάλιστρο.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Αχιλλέας Αγλαμίσης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο πέντε χρόνια. Παρά το γεγονός ότι έχω πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού, από φοιτητής κατάλαβα ότι δεν θα ασχοληθώ με το επάγγελμα. Όταν έκανα πρακτική ως μηχανικός, αντιλήφθηκα ότι με εξιτάρουν οι πωλήσεις και μου εξάπτει το ενδιαφέρον όλη η αγορά, ανεξαρτήτως κλάδου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτές. Η επιθυμία μου να γίνω επαγγελματίας στον χώρο των πωλήσεων φάνταζε μονόδρομος και η μοναδική επιλογή που οφείλεις να ακολουθήσεις είναι να φτάσεις επιτυχώς ως το τέλος του.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2016. Μου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, από την πρώτη μου συνέντευξη, ότι ο χώρος των ασφαλειών ήταν ο πλέον κατάλληλος για να πετύχω το όνειρό μου. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστές οι πωλησιακές ικανότητες των ασφαλιστικών πρακτόρων.

Την επέλεξα γιατί ήταν σαφές από την πρώτη στιγμή ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην ανάδειξη καταρτισμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Υπάγομαι στην ομάδα του κ. Αντίοχου, ο οποίος από την αρχή πίστεψε στις δυνατότητές μου και με στηρίζει εμπράκτως, αποτελώντας όχι μόνο πηγή έμπνευσης, αλλά και τον ακρογωνιαίο λίθο για να υλοποιήσω ό,τι είχα οραματιστεί.

Δραστηριοποιούμαι σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, και κυρίως στον Κλάδο Ζωής.

Ένα από τα προϊόντα που με έχει βοηθήσει στην προσέγγιση πελατών και στην κάλυψη των αναγκών τους είναι το νοσοκομειακό.
Κύριο λόγο αποτελεί το γεγονός ότι θεωρώ επιτακτική ανάγκη την ύπαρξη νοσοκομειακού προγράμματος σε κάθε οικογένεια. Προσωπικά δεν μου αρέσει η χρήση των λέξεων «πείθω» ή «πειθώ». Ουδέποτε αποπειράθηκα «να πείσω» κάποιον να αγοράσει κάτι που δεν έχει ανάγκη. Από πλευράς μου οφείλω να διερευνώ τις ανάγκες του εκάστοτε εν δυνάμει πελάτη βάσει του Δελτίου Αναγκών, να παραθέτω τις πλέον κατάλληλες προτάσεις και στη συνέχεια χρέος μου είναι η παροχή διευκρινίσεων με σκοπό την αμερόληπτη καθοδήγησή του, στην καταλληλότερη γι’ αυτόν επιλογή. Μέσω των προγραμμάτων υγείας της Ευρωπαϊκής Πίστης ο ασφαλισμένος έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθώς αποκτά δυνατότητα περίθαλψης σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως επίσης και την ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου.
Για την πλήρη αξιοποίηση των προγραμμάτων υγείας από τους πελάτες, καταλυτικό παράγοντα αποτελεί η σχέση μεταξύ του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και του ασφαλισμένου. Ο ασφαλισμένος έχει αδήριτη ανάγκη από έναν επαγγελματία, που θα βρίσκεται στο πλευρό του συνεχώς. Εξάλλου, η πραγματική αξία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή δεν αναδεικνύεται τόσο κατά τη σύναψη του συμβολαίου, όσο τη στιγμή που θα επέλθει ο κίνδυνος, και οφείλει να μεριμνήσει ορθώς για την αποζημίωση του πελάτη του.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας