Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

2923

Ο κ. Δημήτρης Τάγκης και η Σαμολαδάς Ι. – Γεωργαρούδη Μ. Ο.Ε. (την εταιρεία εκπροσωπεί ο κ. Γιάννης Σαμολαδάς) είναι μεταξύ των συνεργατών που βραβεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Πίστη για την υψηλή παραγωγική τους δραστηριότητα το 2020.
Τι συναισθήματα τους δημιουργεί το γεγονός αυτό και γιατί δηλώνουν υπερήφανοι που ανήκουν στο δυναμικό της Εταιρείας;
Ας δούμε τις απαντήσεις τους και ας τους γνωρίσουμε, έτσι όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, περιγράφοντας τη διαδρομή τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Δημήτρης Τάγκης

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 2011, όμως, τα πρώτα μου βήματα τα έκανα πολύ νωρίτερα, στο ασφαλιστικό γραφείο που διατηρεί από το 1989 ο πατέρας μου. Θυμάμαι να βρίσκομαι εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες, από τα χρόνια του Γυμνασίου ακόμη, και να είμαι δίπλα του, προκειμένου να ακούω, να βλέπω και να μαθαίνω. Έτσι, από νωρίς είχα μπει στην πορεία του επαγγέλματος που θα ακολουθούσα.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργαζόμαστε ως γραφείο τα τελευταία 20 έτη.

Την επέλεξα γιατί, εκτός από τη μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, έχει καταφέρει μέσω του ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, να διατηρεί έναν ανθρώπινο δίαυλο επικοινωνίας, ο οποίος σε κάνει να νιώθεις ασφαλής μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς, που όλοι μας καλούμαστε να επιχειρήσουμε σήμερα.

Υπάγομαι στη Διεύθυνση Πωλήσεων του κ. Απόστολου Κολοβού και στη Διεύθυνση Καταστήματος του κ. Χρήστου Βάθη, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία ομάδα πραγματικά αξιέπαινη. Μία ομάδα γροθιά, συμπαγής στα εύκολα, αλλά κυρίως ενωμένη στα δύσκολα. Η ευελιξία, η συνεχής εκπαίδευση και η καθοδήγηση είναι στοιχεία που μου προσφέρουν τόσο ο κ. Κολοβός, όσο και ο κ. Βάθης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, άλλωστε, από μια ακμάζουσα συνεργασία!

Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην περιοχή της Χαλκίδας, με το δυναμικό των Συνεργατών μας να επεκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι ότι επιβραβεύονται οι κόποι μου. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι και μια υπόσχεση-υποχρέωση απέναντι στην Εταιρεία, αλλά και στους χιλιάδες πελάτες μας. Μια υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, επαγγελματισμό και αφοσίωση, στην παροχή κάθε δυνατής ασφαλιστικής βοήθειας που μπορεί να μας ζητηθεί. Με 24ωρη εξυπηρέτηση, θα συνεχίσουμε να προσδίδουμε αξία στους πελάτες μας για την επιλογή τους στο γραφείο μας.

Είμαι περήφανος που ανήκω στην Οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης, της μεγαλύτερης ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας. Οι συνθήκες συνεργασίας είναι ιδανικές και προτείνω την Εταιρεία ανεπιφύλακτα σε κάποιον που κάνει τα πρώτα του ασφαλιστικά βήματα, αλλά και σε κάποιον πιο έμπειρο στον ασφαλιστικό κλάδο, διότι η Ευρωπαϊκή Πίστη συνδυάζει την τεχνογνωσία και την ποιότητα, μέσα από ένα ανθρώπινο πρόσωπο και εργασιακό περιβάλλον.

Ιωάννης Σαμολαδάς

Εκπρόσωπος της Σαμολαδάς Ι. – Γεωργαρούδη Μ. Ο.Ε.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο 22 χρόνια. Έχοντας ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα ως μηχανολόγος μηχανικός, το να ασκήσω το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Μία σχεδόν τυχαία συνάντηση με άνθρωπο που ασχολούνταν με το επάγγελμα των Ασφαλειών ήταν αρκετή για να ερωτευτώ κεραυνοβόλα τον ασφαλιστικό χώρο.

Από το 2001 ασχολήθηκα αποκλειστικά με την ασφάλιση των φορτηγών δημόσιας χρήσης και μεγάλωσα ασφαλιστικά μαζί με τους πελάτες μου, καλύπτοντας τις συνεχώς αναπτυσσόμενες ανάγκες τους. Κατάλαβα από νωρίς ότι δεν μπορείς να είσαι σε όλα καλός και θα πρέπει ως επαγγελματίας να εξειδικευτείς σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα και να γίνεις ο «ειδικός».

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2005, αρχικά μέσω μεσίτη, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μου κυρίως στα επιβατικά οχήματά τους, και με απευθείας συνεργασία από το 2019, προκειμένου να καλύψω τους πελάτες μου για τις ασφαλιστικές ανάγκες που είχαν στον κλάδο μεταφορών.

Την επέλεξα γιατί, κάποια στιγμή, χρειάστηκα μία εξειδικευμένη κάλυψη για την ασφάλιση καυσίμων σε βυτιοφόρα οχήματα πελατών μου. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν εκεί για να με εξυπηρετήσει άμεσα και να μου απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα για τη σωστή κάλυψη του κινδύνου. Αυτό ήταν! Έκτοτε, τοποθετώ κινδύνους και καλύπτω απρόσκοπτα μεταφερόμενα εμπορεύματα με εξαιρετικά ασφαλιστήρια συμβόλαια και, πάνω απ’ όλα, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Υπάγομαι στην ομάδα/Διεύθυνση Πωλήσεων της κας Ευγενίας Μαχειμάρη, με Περιφερειακό Διευθυντή τον κ. Ράπτη, ο οποίος πάντα είναι εκεί για να εξυπηρετεί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, για οτιδήποτε και αν χρειαστεί!

Δραστηριοποιούμαι σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας ως πελάτες μεταφορικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες τους στους Κλάδους Οχημάτων, μεταφερόμενων εμπορευμάτων και στις αποθηκεύσεις.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι περηφάνια. Η συγκεκριμένη βράβευση ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα της προσπάθειας για τη σωστή ενημέρωση των πελατών μας. Αν και πιστεύω ότι το πραγματικό βραβείο είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η βράβευση ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή, κυρίως για την ομάδα μου, αλλά και για όλους τους ανθρώπους της Εταιρείας που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σ’ εμένα.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης γιατί είναι μία Εταιρεία που τηρεί τον λόγο της και είναι εκεί όταν τη χρειαστεί ο πελάτης, αλλά και ο Συνεργάτης!


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΈρευνα EY: 4 στους 10 σκοπεύουν να αγοράσουν ηλεκτρικό όχημα
Επόμενο άρθροINTERAMERICAN: Yποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και εκστρατεία για τον διαβήτη