Συνεντεύξεις

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Τουλουμτζίδης Ευστάθιος Ε.Π.Ε. και η κα Ευαγγελία Μπονάτσου είναι μεταξύ των συνεργατών που βραβεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Πίστη για την υψηλή παραγωγική τους δραστηριότητα το 2020.
Τι συναισθήματα τους δημιουργεί το γεγονός αυτό και γιατί δηλώνουν υπερήφανοι που ανήκουν στο δυναμικό της Εταιρείας;
Ας δούμε τις απαντήσεις τους και ας τους γνωρίσουμε, έτσι όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, περιγράφοντας τη διαδρομή τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ευάγγελος Τουλουμτζίδης
Εκπρόσωπος της Τουλουμτζίδης Ευστάθιος Ε.Π.Ε.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 2000. Ξεκίνησα μαζί με τον πατέρα μου, ο οποίος δούλευε ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής σε μια μεγάλη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία, και δίπλα του έκανα τα πρώτα μου βήματα στον Κλάδο των Ασφαλίσεων.
Ιδρύσαμε τότε το «Πρακτορείο Ασφαλειών Στάθη Τουλουμτζίδη», συνεργαστήκαμε με καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρείες και γρήγορα γίναμε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ασφαλιστικής πρακτόρευσης. Το 2019 ίδρυσα και τη δεύτερη εταιρεία, την «Επιχειρήσεις Τουλουμτζίδη ΑΕ», λόγω της μεγάλης ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου μου.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2014.

Την επέλεξα γιατί είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, χωρίς όμως να μειώνει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της. Ακόμα, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει ως στρατηγικό στόχο την ανάπτυξή της μόνο μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Αυτό ήταν κάτι που το άκουγα ότι συμβαίνει, όμως το διαπίστωσα και ο ίδιος από την πρώτη μέρα που εντάχθηκα στην οικογένεια της Εταιρείας.

Υπάγομαι στη Διεύθυνση Πωλήσεων του κ. Σπύρου Θερμού, με Περιφερειακό Διευθυντή τον κ. Νίκο Ψωμά.

Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην περιοχή των Βριλησσίων και η ενασχόλησή μου αφορά σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί ανταμείβομαι για την προσπάθεια, τόσο τη δική μου όσο και των συνεργατών μου, όλα αυτά τα χρόνια. Η επιβράβευση της Εταιρείας προς το πρόσωπό μου, αλλά και συνολικά στην ομάδα μας, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους μας, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα περισσότερη διάθεση, φέρνοντας ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Είμαι περήφανος που ανήκω στην Οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί βρήκα τη σιγουριά, την ασφάλεια και τις προοπτικές για ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών μου. Είναι μία Εταιρεία η οποία παρέχει στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή όλα τα εχέγγυα και τα εργαλεία, προκειμένου να νιώθει πως το έργο του υποστηρίζεται πλήρως.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη δείχνει με πράξεις την εκτίμησή της στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ευχαριστώ θερμά την Οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Ευαγγελία Μπονάτσου

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης


Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο εδώ και 30 χρόνια. Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1992 και ως σήμερα τον υπηρετώ με επαγγελματισμό. Από την ηλικία των 18 ετών με κέρδισε το γεγονός, ότι εκτός από επάγγελμα μπορούσα να προσφέρω στους συνανθρώπους μου και έτσι συνέχισα μέχρι και σήμερα, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, να προσφέρω βοήθεια και λύσεις σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2012. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Εταιρείας και η φερεγγυότητά της ήταν το βασικό κίνητρο για να ενταχθώ στο δυναμικό της και να συνεχίσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία συμπορευόμενη με αυτή την Εταιρεία έως σήμερα.

Την επέλεξα για την ταχύτατη ανάπτυξή της, τα άριστα οικονομικά της στοιχεία και, κυρίως, γιατί είναι μία ελληνική εταιρεία και οι στρατηγικές αποφάσεις παίρνονται στην έδρα της. Ένας επιπλέον σοβαρός παράγοντας ήταν και είναι η εμφανής στήριξη στο Δίκτυο Πωλήσεών της, καθώς ο κάθε Συνεργάτης για την Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μοναδικός για αυτήν.

Υπάγομαι στη Διεύθυνση Πωλήσεων Σ.Μ.Α. Ο.Ε., με Περιφερειακό Διευθυντή τον κ. Μιχάλη Βαρότση και Διευθύντρια Καταστήματος την κα Μαρία Παβέλη. Ο κ. Βαρότσης και η κα Παβέλη είναι δύο άνθρωποι που τους γνωρίζω και συνεργάζομαι μαζί τους πολλά χρόνια, με άρρηκτους στενούς δεσμούς εκτίμησης, υποστήριξης και εμπιστοσύνης!

Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, σε όλους τους κλάδους ασφαλιστικών προϊόντων, με εξειδίκευση στον κλάδο τεχνικών ασφαλειών και βιομηχανικού κινδύνου.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων μου, μέσα σε μια χρονιά πανδημίας και δυσκολιών. Το μέλλον είναι πρόκληση! Έχοντας πάντα την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της οικογένειάς μου, θέτω τον πήχη ψηλά και για τα επόμενα έτη, προσδοκώντας σε ανάλογα αποτελέσματα και επιτυχίες.

Είμαι περήφανη που ανήκω στην Οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης, αρχικά για το ήρεμο και σταθερό εργασιακό περιβάλλον που μας παρέχει. Επίσης, νιώθω υπερήφανη για την προσαρμοστικότητα που επιδεικνύει η Εταιρεία στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς με νέα προϊόντα, όπου αυτό χρειαστεί. Τέλος, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας
που με κάνει να εκτιμώ την Εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι, είναι η άμεση καταβολή αποζημιώσεων, γεγονός που δημιουργεί ευχαριστημένους πελάτες και δείχνει τον σεβασμό της απέναντι στο πρόσωπό τους. Όλα τα παραπάνω αποτελούν την προσωπική μου επιβράβευση για την επιλογή μου να συνεργάζομαι με την Ευρωπαϊκή Πίστη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας