Συνεντεύξεις

O λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Οι κ.κ. Σαράντος Κουμαρίνος και Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος είναι δύο από τους συνεργάτες της Εταιρείας που βραβεύτηκαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα το 2020.
Τι συναισθήματα τους δημιουργεί το γεγονός αυτό και γιατί δηλώνουν υπερήφανοι που ανήκουν στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης;
Ας δούμε τις απαντήσεις τους και ας τους γνωρίσουμε, έτσι όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, περιγράφοντας τη διαδρομή τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

O λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Σαράντος Κουμαρίνος

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 2005. Ολοκληρώνοντας μια μεγάλη διαδρομή στις πωλήσεις FMCG, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον ασφαλιστικό χώρο, απόφαση η οποία ήταν η σωστότερη που πήρα. Πίστευα και πιστεύω ότι ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής είναι συμπαραστάτης των ανθρώπων στο μακρύ ταξίδι της ζωής τους που είναι γεμάτο προκλήσεις, προσφέροντας λύσεις στα μικρά και μεγάλα τους προβλήματα, προστατεύοντας την αξιοπρέπειά τους και διατηρώντας το επίπεδο ζωής που τους αξίζει.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2009. Το «Όνειρο» του κ. Γεωργακόπουλου, οι αξίες της Ευρωπαϊκής Πίστης, η ικανότητά της να ακούει, να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, αποτέλεσαν το έναυσμα της συνεργασίας μας.

Την επέλεξα γιατί από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, ο πειραματισμός με νέες ιδέες και πρακτικές και το αυθεντικό ενδιαφέρον για τον πελάτη είναι θεμελιώδεις αξίες, καλά εδραιωμένες και χαραγμένες στο DNA της Εταιρείας. Όλα αυτά, μαζί με τη δυνατότητα που μου έδωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη, να δημιουργήσω την Εταιρεία μου μέσα στην Εταιρεία, έκανε την επιλογή μου απλή υπόθεση.

Υπάγομαι στην Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κακάκη και στη διεύθυνση καταστήματος του κ. Αγγελή Προύντζου, όπου με τη βοήθεια και την καθοδήγησή τους, λειτουργώντας πραγματικά σαν μία ομάδα, κατόρθωσα να κατακτήσω την πρώτη θέση παραγωγικότητας.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι υπερήφανος για την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα οι πελάτες μου στο πρόσωπό μου, ικανοποίηση που μπόρεσα και εκπλήρωσα τις ανάγκες τους, άμεσα και με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, και δέσμευση απέναντί τους, να συνεχί-σω να νοιάζομαι για αυτούς.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί, χωρίς τη βοήθειά της, δεν θα μπορούσα να πετύχω τους στόχους μου για αύξηση της παραγωγής μου με ορίζοντα διατήρησης και ανάπτυξης, πάντοτε με τα ανάλογα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι μια Εταιρεία με ενσυναίσθηση για τις δυσκολίες της πρώτης γραμμής, αυτής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, μια Εταιρεία που υπηρετεί, τόσο τα συμφέροντά της όσο και τα δικά μου.

Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος

O λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 2014. Ουσιαστικά, ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία παράλληλα με τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η γνωριμία μου με τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο ήταν καθοριστική στο να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, καθώς με ενέπνευσε από την πρώτη συνάντησή μας και με βοήθησε να αναγνωρίσω περισσότερο την αξία που έχει ο ασφαλιστικός πράκτορας στην κοινωνία. Επιπλέον, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης με καθοδήγησε εξαρχής και με έκανε να αντιληφθώ τις απαιτήσεις, αλλά και τις προοπτικές του επαγγέλματος.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το ξεκίνημα της καριέρας μου στον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Την επέλεξα γιατί πρόκειται για μία Εταιρεία με άριστη φήμη στην ελληνική αγορά, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας. Η αξιοπιστία και η ηθική της Εταιρείας συμβαδίζουν με τις δικές μου αξίες και είναι ο λόγος που την εμπιστεύτηκα από την αρχή.

Δραστηριοποιούμαι κυρίως στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας και, ως επί το πλείστον, στον κλάδο Μεταφορών. Το γραφείο μου το εμπιστεύονται μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις και η συνεργασία μαζί τους είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, πολύ απαιτητική αλλά και πολύ γόνιμη.

Η βράβευσή μου το 2020 για την παραγωγική μου δραστηριότητα με κάνει και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω με περισσότερο ζήλο και ενθουσιασμό την προσπάθειά μου για νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, γιατί νιώθω πραγματικά ότι είμαι μέλος μιας υγιούς οικογένειας, που ενθαρρύνει και βοηθά τα μέλη της σε κάθε προσπάθειά τους. Ένα μεγάλο κομμάτι της ανοδικής μου πορείας οφείλεται στην άριστη συνεργασία με τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Πίστης και συγκεκριμένα με τη Διευθύντρια Γενικών Κλάδων, κα Εύα Λαμπρινούδη, και την Προϊσταμένη του κλάδου Μεταφορών, κα Αιμιλία Κυριαζοπούλου, οι οποίες με στήριξαν στο να επιτύχω τους στόχους μου. Επιπλέον, αισθάνομαι ευγνώμων για την καθοδήγηση που έλαβα από το τμήμα εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Πίστης και ιδιαίτερα τον Προϊστάμενο του τμήματος, κ. Μάριο Σκορδή.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας