Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος επισημαίνει τον καθοριστικό ρόλο της ασφαλιστικής βιομηχανίας

623

Ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του 7ου καταστήματος της γαλλικής εταιρείας Leroy Merlin στον Κολωνό.

Παρουσία των μετόχων της εταιρείας,  του υπουργού  Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη, και του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Patrick Maisonnave, καθώς και στελεχών και εργαζομένων, ο κ. Μακρόπουλος, χαιρέτισε και ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Αθήνας την εκκίνηση του νέου καταστήματος της γαλλικής πολυεθνικής αλυσίδας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε και με τις δύο ιδιότητές του (ασφαλιστική και πολιτική) για τη σημασία που έχει κάθε επένδυση στην ελληνική οικονομία, την υπεραξία που προσφέρει στην αγορά, και τη σημαντική άμεση και έμμεση επίπτωση στον ευαίσθητο τομέα της απασχόλησης.

Ως πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, η οποία διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, ο κ. Μακρόπουλος επισημαίνει και τον καθοριστικό ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς σε κάθε επενδυτικό πρότζεκτ, καθώς η παρουσία της διασφαλίζει την απρόσκοπτη επιχειρηματική συνέχεια και στηρίζει τις επιχειρήσεις να προχωρούν στο μέλλον έχοντας ως συμπαραστάτη σε κάθε αντιξοότητα την τεχνογνωσία, και την άμεση ανταπόκριση της ασφαλιστικής βιομηχανίας. 

Προηγούμενο άρθροH Μινέττα Ασφαλιστική υποστηρίζει τη δράση “Δείπνο Αγάπης” για τους αστέγους
Επόμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Διεθνής πιστοποίηση για το Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας κατά ISO 22301:2019