Διαμεσολαβούντες

Ο Δημήτρης Κωλέττης νέος Sales Manager της Group Μέριμνα Πρακτορειακής

Στο στελεχιακό δυναμικό της Group Μέριμνα Πρακτορειακή (θυγατρική του Ομίλου Groupama), εντάχθηκε ο κ. Δημήτρης Κωλέττης, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο κ. Κωλέττης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Sales Manager και θα έχει την ευθύνη των πωλήσεων όλων των δικτύων της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη νέων εργασιών.

O κ. Δημήτρης Κωλέττης έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η πολυετής εμπειρία του περιλαμβάνει τα αντικείμενα των Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Στελέχωσης, Marketing, Bank-Assurance, καθώς και Financial Planning. Πριν την ένταξή του στη Group Μέριμνα Πρακτορειακή, ο κ. Κωλέττης είχε διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες και συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά. Είναι ιδρυτικό μέλος της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και στο παρελθόν έχει διδάξει σε ξένα κολλέγια και πανεπιστήμια. Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στους στόχους των εταιρειών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας