Διαμεσολαβούντες

Ο Δ. Μπαχτιάρογλου νέος Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers

Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στη Mega Brokers αναλαμβάνει ο κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, από σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

«O κ. Μπαχτιάρογλου από τη νέα του θέση θα έχει ηγετικό ρόλο στις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρίας, συμβάλλοντας με την εμπειρία του στην περαιτέρω ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας. Η Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας, που με μεγάλη επιτυχία καθοδηγείται από τον κ. Μιχάλη Κωστή, θα έχει έναν νέο σύμμαχο στους φιλόδοξους στόχους της αλλά και στον στρατηγικό μετασχηματισμό της εταιρείας», τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Mega Brokers.

Ο κ. Μπαχτιάρογλου προέρχεται από το Agency της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης –έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες του– ενώ στη συνέχεια ανέλαβε διοικητικές θέσεις –κυρίως πωλήσεων– σε σειρά Ελληνικών και πολυεθνικών Ασφαλιστικών Εταιρειών. Είναι λάτρης και εισηγητής θεμάτων εκπαίδευσης στις πωλήσεις, έχει διανύσει χιλιόμετρα στην ελληνική επικράτεια με στόχο τη διά ζώσης επικοινωνία με συνεργάτες Ασφαλιστικούς Συμβούλους και του αρέσει να εφαρμόζει επιστημονικό σύγχρονο μάνατζμεντ στις συνεργασίες του.

Ο κ. Μπαχτιάρογλου δήλωσε σχετικά:«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Mega Brokers. Η 30χρονη παρουσία της εταιρείας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης. Ενώνοντας τις δυνάμεις μου κι εγώ με την υπόλοιπη ομάδα της Mega είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας».

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, δήλωσε σχετικά:«Καλωσορίζουμε τον Διογένη Μπαχτιάρογλου στην οικογένεια της Mega Brokers. Είμαι βέβαιος, ότι η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει αλλά και η παρουσία του σε υψηλόβαθμες θέσεις της αγοράς, θα συνεισφέρουν σημαντικά στην τεχνογνωσία της εταιρείας και στον μετασχηματισμό που έχουμε ξεκινήσει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας