Εταιρείες

Ο Αμερικανός Πρέσβης βραβεύει τη MetLife για τα 50 της χρόνια

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ, κ. David Pearce, βράβευσε εκ μέρους του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τη MetLife για τα 50 χρόνια της στην Ελλάδα, στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Μαζαράκη.

Η βράβευση έγινε μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, στο 25ο Ετήσιο Συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν «Η Ελληνική Οικονομία σε Σημείο Καμπής | Διαμορφώνοντας μία Εθνική Ατζέντα για την Οικονομική Ανάπτυξη της Χώρας» και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου. Συμμετείχαν σε αυτό εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, διπλωματικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής κοινότητας της Ελλάδας, καθώς και εκφραστές των παγκόσμιων οικονομικών τάσεων από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα καυτά ζητήματα της ελληνικής οικονομίας.

Εκτός του Πρωθυπουργού, στο 2ήμερο συνέδριο, μίλησαν μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ.Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης, κ.ά.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας