Νέος Σταθμός GLASSDRIVE® στην Καβάλα

1193
glassdrive kavala

Ο νέος σύγχρονος σταθμός της GLASSDRIVE® στην Καβάλα άλλαξε διεύθυνση και πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον επισκεφτούν στην οδό Σαππαίων 113.

«Ο σταθμός του συνεργάτη μας, κυρίου Καραγκιαούρη Σωκράτη, αποτελεί πρότυπο σταθμό επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων, παντός τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κλπ.),  με πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση», επισημαίνει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία.
To τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2510 833374 και ο εν λόγω σταθμός της GLASSDRIVE® στη Καβάλα, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Άμεση  εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών.

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος της EXIN προσβλέπει και στην EBRD
Επόμενο άρθροPremium Νοσοκομειακό Β΄- 1000 Economy από την Eurolife ERB