Εταιρείες

Νέος Πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ ο κ. Ι. Βασιλάτος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ) συγκροτήθηκε σε σώμα στις 18 Φεβρουαρίου 2019.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προέκυψε μετά από ομόφωνη απόφαση έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  ο   κ.     Ιωάννης Βασιλάτος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          ο   κ.     Ερρίκος Μοάτσος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ο   κ.     Ευστάθιος Τσαούσης

ΤΑΜΙΑΣ                       ο   κ.     Λυκούργος Πέτροβας

ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ     η  κα Νεκταρία Μπέσσα, οι κ.κ. Παναγιώτης Βαγιακάκος, Στέλιος Βουγιουκλίδης, Μανώλης Κούτης και Μιχάλης Τάτσης.

Στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του Συνδέσμου αποφασίστηκε η συγκρότηση των ακόλουθων Επιτροπών:

  • Επιτροπή Βέλτιστων Πρακτικών, με Επικεφαλής τους κ.κ. Π. Βαγιακάκο και Μ. Τάτση.
  • Επιτροπή Εκδηλώσεων, με Επικεφαλής τον κ. Λυκούργο Πέτροβα και την κα Νεκταρία Μπέσσα.
  • Επιτροπή Τεχνολογιών & Επικοινωνίας, με Επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Κούτη και τον κ. Στέλιο Βουγιουκλίδη.

Οι Επιτροπές αυτές θα στελεχωθούν με Μέλη του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Η Γενική Συνέλευση

Το νέο ΔΣ προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών της 12ης Φεβρουαρίου 2019. Στις εργασίες της συμμετείχαν περισσότερα από 120 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Ε. Μοάτσος, Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., ανέλυσε τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του 2018, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται:

  • Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Mentoring ως μέσο ατομικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης των συναδέλφων μας. Γιατί και Πώς» (24.5.2018)
  • Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7 Χ 7 (2.6.2018)
  • Καλοκαιρινή εκδήλωση (28.6.2018)
  • Εορτασμός Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης (10.11.2018)
  • Ομιλία διακεκριμένης προσωπικότητας (10.12.2018)
  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή (20.12.2018)
  • Στη συνεργασία με άλλους Οργανισμούς.

Οι Πρόεδροι των Επιτροπών αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έλαβαν για την ολοκλήρωση του έργου τους.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράστηκαν οι θερμές ευχαριστίες των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές που παρείχαν στον Σύνδεσμο και αυτή τη χρονιά την υποστήριξή τους και συνέβαλαν να διατηρηθεί και φέτος η ποιότητα αλλά και το χαμηλότερο δυνατό κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να επιδώσουν στους εκπροσώπους του «Μπορούμε» το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. (20.12.2018). Τα Μέλη του Συνδέσμου ενημερώθηκαν για το έργο το οποίο επιτελεί ο φορέας αυτός, τον οποίο ο Σύνδεσμος υποστηρίζει τα τελευταία 6 χρόνια.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τη λύπη τους για την απόφαση του κ. Ε. Μοάτσου να μη διατηρήσει την Προεδρία του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος, «κατά κοινή ομολογία, η 8χρονη, άκρως επιτυχημένη, πορεία του κ. Ε. Μοάτσου στην Προεδρία του Συνδέσμου είχε ως βασικά χαρακτηριστικά την εργατικότητα, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ κατά τη διάρκειά της εδραιώθηκε πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ των Μελών του Δ.Σ.».

Ο κ. Ε. Μοάτσος ευχαρίστησε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα καλά τους λόγια και υπογράμμισε ότι η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Συνδέσμου ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής εργασίας και προσπάθειας όλων των Μελών του. Παράλληλα, δήλωσε την πλήρη υποστήριξή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και διαβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου και από τα νέα του καθήκοντα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας