Διαμεσολαβούντες

Νέος Πρόεδρος της GAMA Hellas ο Θανάσης Κατσιγιάννης

Nέος Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος του Διεθνούς Οργανισμού ο έμπειρος Συντονιστής και ιδρυτικό μέλος της GAMA Hellas, Θανάσης Κατσιγιάννης.

 

Tέσσερα χρόνια παρουσίας κλείνει στις αρχές Ιουνίου η GAMA Hellas, o τοπικός βραχίονας και σύνδεσμος των μελών της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς με τον Παγκόσμιο Οργανισμό GAMA International. Η GAMA Hellas, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), από τον Ιούλιο του 2014 έως σήμερα έχει αναδείξει εμφατικά τη σημασία της ανάπτυξης και μετεξέλιξης του management Ασφαλιστικών Συμβούλων και έχει μεταφέρει, μέσω ποικίλων δράσεων, μία νέα αντίληψη στην οργάνωση, διοίκηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των Γραφείων Πωλήσεων, πάντα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που διέπει το σύστημα διαμεσολάβησης Agency.

Ακολουθώντας τις πρακτικές της GAMA International, η GAMA Hellas ανανεώνει κάθε διετία τη διοίκηση του τοπικού της παραρτήματος, διασφαλίζοντας αφ’ ενός τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων Συντονιστών στο κέντρο λήψης αποφάσεων και αφ’ ετέρου την ανατροφοδότηση του οργανισμού με νέες ιδέες, απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές.

Έτσι, από την 1η Ιουνίου του 2018, ανέλαβε την Προεδρία της GAMA Hellas ο Θανάσης Κατσιγιάννης, ο οποίος, μετά τα επίσης ιδρυτικά μέλη Γιάννη Τοζακίδη, Κλέαρχο Πεφάνιο και Δημήτρη Γαβαλάκη, καθώς και την αμέριστη υποστήριξη της κας Φανής Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas, καλείται να διευρύνει τον ρόλο του τοπικού παραρτήματος και να ενισχύσει περαιτέρω το εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό του έργο.

Μέλος της GAMΑ από το 2006, ο Θ. Κατσιγιάννης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, καθώς και εκπαιδευτικούς κύκλους, εστιασμένους σε τεχνικές πωλήσεων και management. Είναι Συντονιστής από το 2001 και έχει επανειλημμένως διακριθεί σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων Ζωής και Ζημιών. Η πολυετής εμπειρία του Θανάση Κατσιγιάννη, ο διεθνής προσανατολισμός του σε τεχνικές που άπτονται της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και η βαθιά πίστη του στην υπεροχή της ομαδικής προσπάθειας, αποτελούν τα ουσιαστικότερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η GAMA Hellas για την  επόμενη διετία.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης, νέος Πρόεδρος της Gama Hellas, τόνισε: «Εκτός από την επιτυχή διοργάνωση και υλοποίηση του κεντρικού ετήσιου συνεδρίου ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas, στην καθιέρωση του οποίου συνέβαλαν τα μέγιστα οι προκάτοχοί μου Πρόεδροι, Κλέαρχος Πεφάνιος και Γιάννης Τοζακίδης, με αρχικό εμπνευστή τον Δημήτρη Γαβαλάκη & Κλέαρχο Πεφάνιο, στόχος μου είναι να μεγιστoποιηθεί ο αριθμός των Συντονιστών που συμμετέχουν στην GAMA Hellas και συγχρόνως να γίνει γνωστό και άρα να αξιοποιηθεί πλήρως το εκπαιδευτικό έργο που παράγει ο οργανισμός. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα workshops, τα οποία πραγματοποιούνται κυρίως σε εταιρικό επίπεδο, θεωρώ ότι η GAMA Ιnternational –και κατ’ επέκταση η GAMA Hellas– έχει πολλά να προσφέρει στους Έλληνες Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων».

Ο Γιάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και απερχόμενος Πρόεδρος της GAMA Hellas, τόνισε: «Εκφράζω την πεποίθησή μου ότι υπό την Προεδρία του κ. Θανάση Κατσιγιάννη θα συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο της Gama Hellas, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα και Κύπρο. Ο ΠΣΣΑΣ θα συνεχίσει δυναμικά να υποστηρίζει τις δοκιμασμένες πρακτικές της Gama International, μέσω της Gama Hellas, δίνοντας νέα πνοή  σε μια εποχή που ο  Συντονιστής θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής αγοράς για τις επόμενες δεκαετίες, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πηγές πληροφόρησης, όπως τα sites της Gama Hellas και Gama International, συνέδρια παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς, συνεχής και ποιοτική ενημέρωση των μελών της Gama Hellas καθώς και νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, θα αποτελέσουν τον βραχίονα ανάπτυξης των Συντονιστών της ασφαλιστικής αγοράς».

Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, εκφράζονται  ευχαριστίες  προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Τοζακίδη Ιωάννη  και η αμέριστη, σταθερή υποστήριξη προς τον νέο Προεδρείο για την ενδυνάμωση του έργου της GAMA Hellas, με σκοπό την προαγωγή του ρόλου του Συντονιστή στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας