Εταιρείες

Νέα συνεργασία της ΦΙΛΗΣGlass με τη Μινέττα Ασφαλιστική

Η ΦΙΛΗΣGlass ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Η νέα αυτή συνεργασία θα προσφέρει στους πελάτες της MINETTA μια εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη λύση για όλες τις ανάγκες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η παρούσα στρατηγική συνεργασία της Ασφαλιστικής Εταιρείας MINETTA με τη ΦΙΛΗΣGlass αποτελεί σημαντικό ορόσημο στον τομέα παροχής υπηρεσιών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων. Σε μία αγορά η οποία αλλάζει διαρκώς, η ΦΙΛΗΣGlass εδώ και 10 χρόνια δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, με το έμπειρο προσωπικό της, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον.

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, όχι μόνο διότι είμαστε εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, αλλά επειδή μοιραζόμαστε και την ίδια φιλοσοφία, όπου προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την ποιότητα και το είδος εξυπηρέτησης που τους αξίζει. Με το πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων μας, αλλά και των κινητών μας μονάδων, βασιζόμενοι στην τεχνολογία, καινοτομία και τη διαθεσιμότητα, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορες, επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο διασφαλίζει την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια 24/7», τονίζει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΦΙΛΗΣGlass, κα Έλενα Φίλη – Lustenhouwer.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας