Κύπρος

Νέα γραφεία για το δίκτυο της Eurolife Κύπρου

Την ευκαιρία να επισκεφθούν πρώτοι τα νέα πελατειακά γραφεία της Eurolife, είχαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στις 26 Απριλίου. Η EuroLife υποδέχθηκε τους ανθρώπους των MME που ξεναγήθηκαν στον χώρο, στον οποίο στεγάζονται πλέον 40 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από τρία υποκαταστήματα της Λευκωσίας.

Η υπόσχεση της Eurolife για μια νέα, μοναδική πελατειακή εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη εάν δεν συμπεριελάμβανε το υλικό περιβάλλον στο οποίο πελάτες και ασφαλιστικοί σύμβουλοι επικοινωνούν, συνεργάζονται και βρίσκουν λύσεις.

Έτσι, οι νέοι χώροι αποτελούνται από ένα μοντέρνο, νεόδμητο κτήριο στο οποίο κυριαρχεί το φως και οι λιτές γραμμές, design που συνδυάζει αρμονικά γυαλί, ξύλο και μέταλλο, open space γραφεία, πολυδιάστατες αίθουσες συσκέψεων, σαλόνια, teleconference, κορυφαίες τεχνολογικές και ψηφιακές υποδομές, καφετέρια με χώρο απασχόλησης για τα παιδιά.

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, κα Άρτεμις Παντελίδου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στα νέα μας πελατειακά γραφεία γιατί εκφράζουν με ακρίβεια τη Eurolife σήμερα: Δύναμη και σιγουριά, φρεσκάδα και αισιοδοξία, ανθρώπινη, βιωματική προσέγγιση του πελάτη ώστε μαζί να σχεδιάσουμε το μέλλον του με τους καλύτερους όρους. Να δούμε μαζί τη ζωή ξανά!».

Τα νέα γραφεία εντάσσονται στη στρατηγική ανάπτυξης της Eurolife, η οποία περιλαμβάνει ανανέωση των κτιριακών υποδομών, εισαγωγή νέων υπηρεσιών, ψηφιοποίηση και τεχνολογική αναβάθμιση καθώς και εκπαίδευση και κατάρτιση των ασφαλιστικών συμβούλων και του προσωπικού. Θα ακολουθήσουν παρόμοια γραφεία σε κάθε πόλη της Κύπρου.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης κατοχυρώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eurolife την επόμενη δεκαετία, σε μια αγορά την οποία προβλέπεται να μεταβάλουν ριζικά οι καταιγιστικές τεχνολογικές και δημογραφικές εξελίξεις.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας