Διεθνή

Νέα εταιρική υπογραφή για τον όμιλο AXA: Know you can!

Η AXA παρουσίασε το νέο tagline της, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται: “Know You Can”.

Αυτή η φράση συμβολίζει τη νέα υπόσχεση της AXA στους πελάτες της, ότι είναι ο ενθαρρυντικός συνεργάτης που τους βοηθά να αισθάνονται πιο σίγουροι για να επιτύχουν τους στόχους τους και να προχωρήσουν πιο μακριά.

Αυτή η νέα υπόσχεση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της στρατηγικής φιλοδοξίας της AXA για τη μετάβασή της από υπεύθυνο για την καταβολή αποζημιώσεων σε συνεργάτη των πελατών της.

Το νέο tagline θα αναπτυχθεί μέσω μιας παγκόσμιας εκστρατείας, στην οποία θα συμμετέχει μια από τις μεγαλύτερες πρωταθλήτριες τένις της ιστορίας, η Serena Williams.

Ενσωματώνοντας την επιτυχία και την αυτοπεποίθηση, η εκστρατεία αυτή συμβολίζει τις αξίες και τις φιλοδοξίες της AXA.

Οι ταινίες με τη Serena Williams θα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας ολοκληρωμένης εκστρατείας επικοινωνίας, που θα περιλαμβάνει επίσης τους παίκτες του Liverpool Football Club και τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς τομείς της AXA, την ασφάλιση υγείας, την προστασία και τις εμπορικές γραμμές ασφάλισης, καθώς και αποδείξεις από τις τοπικές αγορές που θα απεικονίζουν τη δέσμευση του Ομίλου προς τους πελάτες του.

Ο κ. Thomas Buberl, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη νέα παγκόσμια εκστρατεία. Η φράση «Know You Can» συμβολίζει απόλυτα τη φιλοδοξία που έχουμε, να κάνουμε την AXA έναν συνεργάτη ικανό να βοηθήσει τους πελάτες μας να πιστέψουν ότι μια καλύτερη ζωή είναι δυνατή. Ενσαρκώνει επίσης την εταιρική μας κουλτούρα, η οποία οδήγησε μια μικρή γαλλική αλληλασφαλιστική εταιρεία, να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλισης».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας