Εταιρείες

Νέα έκδοση για την εφαρμογή Eurolife Partners

Η Eurolife ERB εμπλουτίζει το portal συνεργατών της με νέες λειτουργικότητες

Σε νέα αναβάθμιση του Eurolife Partners προχώρησε η Eurolife ERB, προσθέτοντας νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά στο ήδη ευέλικτο και αποτελεσματικό portal για τους συνεργάτες της. Με τη νέα έκδοση, η καθημερινή διαδικασία ασφάλισης απλοποιείται και γίνεται ακόμα πιο λειτουργική.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο του κλάδου Ζωής και Υγείας, εισάγοντας δύο ολοκληρωμένες ροές ασφάλισης ζωής: την προστασία και την αποταμίευση.

Η προσθήκη αυτή μετατρέπει το Eurolife Partners από ψηφιακό εργαλείο σε πλήρη πλατφόρμα, η οποία ενισχύει την παραγωγικότητα των συνεργατών.

Η χρήση της μειώνει σημαντικά το χρόνο προσφοράς, υποβολής αίτησης ασφάλισης και έκδοσης ασφαλιστηρίου, επομένως ο κάθε συνεργάτης της Eurolife ERB είναι σε θέση να εξυπηρετεί το πελατολόγιό του με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και αποδοτικότητα.

Εκτός από τις δύο αυτές ροές, στη νέα έκδοση του Eurolife Partners περιλαμβάνεται μια σειρά λειτουργικών χαρακτηριστικών και βελτιώσεων:

  • Ροή ασφάλισης υγείας, προσαρμοσμένη και διαθέσιμη και από smart phone
  • Ειδική περιοχή για downloading πρόσφατων συμβολαίων
  • Δυνατότητα αλλαγής τηλεφώνου και email ηλεκτρονικών υπογραφών, ακόμα και στο τέλος της ροής
  • On Screen assistant, για πιο εύκολη εξοικείωση με το περιβάλλον του Eurolife Partners
  • Εκπαιδευτικά videos για τις νέες ροές και τη διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής

Πολλές από αυτές τις βελτιώσεις είχαν ήδη προταθεί από τους χρήστες της αρχικής έκδοσης του Eurolife Partners, οι οποίες και έχουν, σε μεγάλο βαθμό, ενσωματωθεί στην αναβαθμισμένη version του.

Ο κ. Σωτήριος Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, σημείωσε σχετικά: «Με κριτήριο τον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε εργαλεία, όπως το Eurolife Partners, ώστε να απαντάμε απόλυτα και στοχευμένα στις ανάγκες των συνεργατών μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η νέα αναβάθμιση του Eurolife Partners, καθώς, ως ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία που έχουμε δημιουργήσει, στόχος μας είναι να το εξελίσσουμε διαρκώς, προσθέτοντας νέες ενότητες και κατηγορίες. Σταδιακά, θα μετατραπεί σε έναν ηλεκτρονικό χώρο που ανοίγει έναν τεράστιο κόσμο δυνατοτήτων για τους συνεργάτες μας».

Η νέα έκδοση του Eurolife Partners είναι ήδη διαθέσιμη και ενσωματώνει όλες τις λειτουργικότητες πώλησης των προϊόντων Ζωής και Υγείας της Eurolife ERB.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας