Εταιρείες

Νέα Διάκριση για την ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε.

Σημαντική διάκριση στον θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2021 απέσπασε η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη για το μοντέλο λειτουργίας το οποίο εφαρμόζει στην ασφαλιστική αγορά.

Στην τελετή βράβευσης του Forum «Diamonds of the Greek Economy 2021 παρέστη η κα Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας, που παρέλαβε το βραβείο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο οποίος βραβεύτηκε στην εν λόγω εκδήλωση ως ο Manager της χρονιάς.

Η κα Σικοτάκη, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κτενά, C.E.O. της New Times Publishing, και την ομάδα του για την εξαιρετική διοργάνωση, αναφέρθηκε στον πληττόμενο από την πανδημία Covid-19 επιχειρηματικό κόσμο και στον τρόπο που η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. αντεπεξήλθε σε αυτή την πρόκληση με ιδιαίτερη επιτυχία, και ανανεωμένο όραμα.

Στάθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία της υπηρεσίας Grow and Protect® που στόχο έχει την ολιστική προστασία κάθε επιχείρησης, συμβάλλοντας:

  • στην αποτροπή των πιθανών κινδύνων μιας επιχείρησης,
  • στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων σε περίπτωση επέλευσής τους αλλά και
  • στην ανάδειξη κι ενίσχυση του συστήματος κινητροδότησης του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η κα Σικοτάκη έκλεισε αναφέροντας «ως Στρατηγικός Συνεργάτης σε θέματα ασφάλισης των ελληνικών επιχειρήσεων, στεκόμαστε δίπλα τους, αναλύοντας με επιστημονικά εργαλεία τις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξή τους.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συνεργάτες μου και σε όλους τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες που έκαναν την διαφορά και κέρδισαν διακρίσεις».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας