Νέα Αναπλ. Γενική Δ/ντρια στην Εθνική Ασφαλιστική

934

Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής ορίστηκε η κα Αγγελική Σκανδαλιάρη, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Στην ευθύνη της η κα Σκανδαλιάρη αναλαμβάνει τις Διευθύνσεις  Εφαρμογών Πληροφορικής, Συστημάτων Πληροφορικής, Οργάνωσης & Διαχείρισης Έργων και Υποστήριξης Ενοποιημένων Ομιλικών Λειτουργιών.

Η κα Σκανδαλιάρη είναι στέλεχος με μεγάλη τραπεζική εμπειρία, καθώς είχε διατελέσει σε πολλές θέσεις ευθύνης στην Εθνική Τράπεζα μέχρι και το 2013. Από το 2015 η κα Σκανδαλιάρη ήταν Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕ και με αυτήν της την ιδιότητα μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων, παρατηρητής επιτροπών Ελέγχου, Εταιρικής Διακυβέρνησης & Υποψηφιοτήτων, Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών, Στρατηγικής.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην τραπεζική.  

Η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής καλωσορίζει την κα Σκανδαλιάρη στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές στην Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών
Επόμενο άρθροΟ ΣΑΔΧ τονίζει την προστιθέμενη αξία ασφαλιστή