Διαμεσολαβούντες

Naji Haddad και Άκης Αγγελάκης στην MDRT Day in Thessaloniki

Naji Haddad και Άκης Αγγελάκης είναι δύο ακόμα ομιλητές της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε», που διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

NAJI HADDAD

Naji Haddad MDRTΜετά από αρκετά χρόνια στον τραπεζικό τομέα, ο Naji Haddad κινήθηκε προς τις χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ήθελε να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να εξασφαλίσουν το δικό τους μέλλον, καθώς και των οικογενειών τους. Ως αυτοδημιούργητος άνθρωπος, εργάστηκε για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και των γνώσεών του σε όλα τα επίπεδα: διαβάζοντας βιβλία, παρακολουθώντας εκπαιδευτικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και συμμετέχοντας σε σεμινάρια.

Συνεχώς περιβάλλεται από τους καλύτερους εκπαιδευτές στον τομέα του κι αυτό τον βοήθησε να βελτιώσει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δεξιότητες. Ο Naji πιστεύει ότι η ζωή έχει να κάνει με τις επιλογές κι αυτός επέλεξε την επιτυχία. Ήταν σύμμαχος του σε όλη την καριέρα του μέχρι σήμερα.

Μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά του στη ζωή και την καριέρα του ήταν: να γίνει μέλος του MDRT, αλλά και εκπρόσωπος της εταιρείας και της χώρας του, να συμμετάσχει σε διάφορα παγκόσμια συνέδρια σε περισσότερες από 28 χώρες, να λάβει μέρος σε ένα fire walk με τον Anthony Robbins, “Ελευθερώστε τη δύναμη μέσα σας», και το πιο σημαντικό, να προστατεύσει περισσότερες από 800 οικογένειες. Με τους πελάτες του να έχουν γίνει φίλοι, ακόμα και οικογένεια. Το να κάνεις χρήματα είναι καλό, το να επιτυγχάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα είναι καταπληκτικό, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για το Naji, από την παράδοση μιας επιταγής σε έναν πελάτη. Στις δύσκολες στιγμές, ο Naji παρέχει οικονομικό στήριγμα στους πελάτες του και τους ανακουφίζει από οικονομικά και συναισθηματικά βάρη.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 ετών, ο Naji έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα του. Σέβεται τον ανταγωνισμό και πάντα στοχεύει ψηλότερα. Ο Naji είναι ο ιδρυτής της “LEGACY BUILDERS», μιας εταιρείας συμβούλων, που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε Λιβανέζους και Άραβες ομογενείς, δίνοντάς τους τις καλύτερες υπηρεσίες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών. Πιστεύει ότι οι πελάτες του και ο ίδιος θα πρέπει να «ζήσουν με αξιοπρέπεια και να αφήσουν μια κληρονομιά”.

 

ΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Αγγελάκης ΆκηςΟ Άκης Αγγελάκης είναι συγγραφέας 30 βιβλίων σε θέματα πωλήσεων, παρακίνησης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης. Οι σπουδές του είναι πολλές και πολυδιάστατες και συμπεριλαμβάνουν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, Business & Life Coaching, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Εκπαίδευση Ενηλίκων από πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Έχει διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης και παρακίνησης στις ασφαλιστικές εταιρείες ΑΣΤΗΡ, NATIONALE NEDERLANDEN και έχει γράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ σε θέματα πωλήσεων, εξεύρεσης πελατών και τηλεμάρκετινγκ για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών όπως οι AXA, INTERAMERICAN, INTERNATIONAL LIFE, εταιρειών Δικτυακού Μάρκετινγκ όπως οι FOREVER LIVING PRODUCTS, FM INTERNATIONAL, TEOROS YVES ROCHER και άλλων.

Σήμερα εκπαιδεύει επιχειρήσεις και στελέχη τους σε θέματα πωλήσεων, επίτευξης στόχων και παρακίνησης και συμβουλεύει άτομα και επιχειρηματίες σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας.

Μαζί με τον Naji Haddad και τον Άκη Αγγελάκη, ομιλητές στην MDRT Day της Θεσσαλονίκης θα είναι και οι:

Vanessa Bucklin και Μανούσος Μαροπάκης

Kobus Kleyn CFP® και Βαλεντίνα Κόρδη

Sunny Lee και Νίκο Σταυρινίδη

Yossi Manor και Γιάννης Χατζάκης

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

 

Η Ημερίδα MDRT Day in Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στο MET HOTEL, ώρα έναρξης 09:15, αίθουσα Μαΐστρος, Tel: +30 2310 017 000, Fax: +30 2310 017 100, Email: [email protected], 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη).

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET στην παρακάτω διεύθυνση:

https://form.jotformeu.com/72865130884362

Για κάθε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για τις παραπάνω εγγραφές, αλλά και για την αποστολή προτάσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο

Facebook: MDRT Hellas

e-mail:   [email protected]

ή με τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας:

Country Chair Greece: Chatzistefanou Kyriakos [email protected]

Chair South Greece: Zervoudaki Sofia [email protected]

Chair North Greece: Georgacopoulos Stavroula [email protected]

Chair Aegean Islands: Tournatzis  Loukas [email protected]

Chair Attiki: Markouizos Karolos [email protected]

Chair IFA (Independent Financial Advisors): Fotiou Anastasios [email protected]

Chair Interamerican: Symperas Pavlos [email protected]

Chair Metlife: Chatzoglou Athanasios [email protected]

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας