Διαμεσολαβούντες

Nα πληρωθούν οι προμήθειες των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της International Life ζητά η ΕΑΔΕ

Την άμεση στήριξη  όλων των παραγόντων της Αγοράς και την άμεση παρέμβαση  της Επόπτριας, ζητά η ΕΑΔΕ ώστε να καταβληθούν οι προμήθειες στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της International Life. Μάλιστα, το ΔΣ της ΕΑΔΕ προειδοποιεί ότι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να υπερασπιστούν το δίκιο των συναδέλφων τους, ακολουθώντας την νομική οδό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΑΔΕ έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση και έντονο προβληματισμό διαπιστώνουμε ότι για 3ο συνεχόμενο μήνα δεν καταβάλλονται οι προμήθειες συναδέλφων μας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της International Life.

Είναι μία πράξη που δεν συμφωνεί με τις Εποπτικές αποφάσεις, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και κίνηση περιφρόνησης στον ρόλο και τον κόπο των ανθρώπων που καθημερινά υποστηρίζουν και προωθούν την αξία της Ασφάλισης, και μάλιστα σε ασφαλισμένους που δεν γνωρίζουν, πότε και πώς θα τους καταβληθεί η ασφαλιστική τους αποζημίωση ή σε ασφαλισμένους που αναρωτιούνται εάν θα έχουν την επόμενη ημέρα ασφαλιστήριο, ιδιαίτερα εάν έχουν ήδη απολέσει τη δυνατότητα για ασφάλιση.

Οι Συνάδελφοί μας είναι οι μόνοι που καθημερινά απαντούν στους ασφαλισμένους της International Life, όταν κανείς άλλος δεν εμφανίζεται να τους ενημερώσει και μάλιστα χωρίς οι ίδιοι να έχουν καμία ενημέρωση και υποστήριξη.

Και ενώ είναι αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα  μη μπορώντας να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους, ενημερώνονται ότι όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της Εταιρείας πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, εξασφαλίζοντας ακόμα και την πληρωμή της όποιας άδειάς τους, την οποία δεν θα προλάβουν να πάρουν μέχρι το τέλος του 2016.

Και δικαίως πληρώνονται!

Αυτό, όμως, που δεν γίνεται δικαίως είναι η στέρηση των αμοιβών των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η απόλυτη περιφρόνηση που δείχνει ο Ασφαλιστικός Διαχειριστής στις εκκλήσεις τους, αλλά και στο γραπτό Υπόμνημά μας,  που στείλαμε στις 28/11/2016 με κοινοποίηση στην ΔΕΙΑ.

Ζητούμε την άμεση στήριξη  όλων των παραγόντων της Αγοράς στο δίκαιο αίτημα και αυτονόητο δικαίωμα των Συναδέλφων και φυσικά την άμεση παρέμβαση  της Επόπτριας, ώστε άμεσα να δοθεί λύση, ελπίζοντας ότι δεν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να υπερασπιστούμε το δίκιο τους, ακολουθώντας την νομική οδό.

Το Δ.Σ. της ΕΑΔΕ».

Διαβάστε επίσης: Σε τι αποσκοπεί η στέρηση των προμηθειών των εισπραχθέντων ασφαλίστρων της International Life;

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας