Εκδηλώσεις

Mylifepartners: Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων συνεργατών

Η Mylifeprtners πραγματοποίησε την Τετάρτη 14/06/2023, σε κλειστό κύκλο συνεργατών, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων διακεκριμένων συνεργατών για το παραγωγικό έτος 2022.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μια βραδιά γεμάτη χαρά, συγκίνηση και όμορφα συναισθήματα έζησαν οι συνεργάτες της Mylifepartners, οι οποίοι παρευρέθηκαν στον χώρο του Apolis, παρακολούθησαν την εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και, στη συνέχεια, διασκέδασαν με φαγητό και ποτό στον χώρο του εστιατορίου.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο κ. Περικλής Φαραός, Διευθύνων Σύμβουλος της Mylifepartners, με ομιλία του, ο οποίος αναφέρθηκε στα παραγωγικά στοιχεία και τα επιτεύγματα του 2022, καθώς επίσης και στους στόχους για το έτος 2023. Τέλος, συνεχάρη όλους τους συνεργάτες για την αύξηση συνολικών εισπράξεων 10%, σε σχέση με το 2021, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ανάπτυξη της Mylifepartners ήταν και παραμένει πρωταρχικός του στόχος και όραμα όλης της ομάδας, η οποία θα επιτευχθεί μέσα από τους Συνεργάτες και τα στελέχη, οι οποίοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα το κλειδί της επιτυχίας της MLP.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συνεργατών, βασισμένες σε τρείς κατηγορίες βάση του κανονισμού Πωλήσεων, τις οποίες απένειμαν στους συνεργάτες ο κ. Περικλής Φαραός, Διευθύνων Σύμβουλος της MLP, και η κα Μπιάνκα Καλαμπόκη, στέλεχος του τμήματος πωλήσεων της MLP.

Αναλυτικά:

Στην κατηγορία «Συνολικές Εισπράξεις Γενικών & ΕΙΧ»
Στην 3η θέση ο κ. Γιώργος Τσεκούρας
Στη 2η θέση ο κ. Αργύρης Δαμαλίτης
Στην 1η θέση ο κ. Γιώργος Αβράμης

Στην κατηγορία «Συνολικές Εισπράξεις Ζωής»
Στην 3η θέση ο κ. Αποστόλης Μπακόμητρος
Στη 2η θέση ο κ. Αργύρης Δαμαλίτης
Στην 1η θέση ο κ. Νικόλαος Μιχελάκης

Στην κατηγορία «Αύξηση Συνολικών Εισπράξεων Ζωής»
Στην 3η θέση ο κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος
Στη 2η θέση ο κ. Μιλτιάδης Ραγκαβάς
Στην 1η θέση ο κ. Νικόλαος Μιχελάκης

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν και η τιμητική βράβευση του κ. Μιλτιάδη Ραγκαβά για τα 30 έτη πορείας και προσφοράς του στην Ασφαλιστική Αγορά.

Η βραδιά έκλεισε με πάρτι σε ένα όμορφο περιβάλλον με φαγητό ποτό και μουσική.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας