Εταιρείες

«My Interasco» App: Mobile εφαρμογή για συνεργάτες και πελάτες

H Interasco θέτει νέα δεδομένα στον χώρο της ψηφιοποιημένης online ασφάλισης με την ανάπτυξη μιας νέας ολοκληρωμένης mobile εφαρμογής για Android & iOS συσκευές, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε tablet ή ipad.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η κα Ναταλία Γιαννιού, Δ/ντρια Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας, μέσω της mobile εφαρμογής «My Interasco” App:

  • οι συνεργάτες έχουν μια εξαιρετικά λειτουργική πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το φάσμα εργασιών τους και πρωτίστως τη διαχείριση των πωλήσεων τους με την Εταιρία, σε πραγματικό χρόνο.

Η νέα αυτή εφαρμογή εκσυγχρονίζει, απλοποιεί και αποδεσμεύει πολύτιμο χρόνο για νέες και διασταυρούμενες πωλήσεις.

  • οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκονται με την αμεσότητα και την απλότητα χρήσης που προσφέρει η τεχνολογία, για την ασφαλιστική σχέση τους με την εταιρία.

«Κατεβάστε σήμερα την εφαρμογή «My Interasco» App και αξιοποιήστε ανά πάσα στιγμή μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών!», προτρέπει τους συνεργάτες της Interasco η κα Γιαννιού, σημειώνοντας ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple) & Android.

Τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα «My Interasco» του συνεργάτη και πελάτη είναι αλληλένδετα και όλα μαζί αποτελούν την εξασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που συνεργάζεται με την Interasco, απόλυτα συνυφασμένης με την ποιότητα, φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Το «My Interasco» App ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και θεμελιώνει ένα καλύτερο αύριο για τους συνεργάτες και πελάτες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας