Ταξίδια

Μινέττα Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Ανδαλουσία

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, για ακόμη μια χρονιά, επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων του προηγουμένου έτους, με ένα ταξίδι στην Ανδαλουσία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, επί πέντε ημέρες, 53 συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εξερεύνησαν μαζί με στελέχη της Εταιρείας έναν από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, την Ανδαλουσία. 

Μάλαγα, Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα, πόλεις που μαγεύουν με την αρχιτεκτονική τους, πρόσφεραν σε όλους υπέροχες εικόνες και μαγικές αναμνήσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτήρια και τα ανθοστολισμένα μπαλκόνια αλλά και να επισκεφθούν μνημεία ασύγκριτης αρχιτεκτονικής. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το επιβλητικό κάστρο Alcazaba του 8ου αιώνα στην Μάλαγα, το Alcazar, το Αραβοχριστιανικό παλάτι του 9ου αιώνα στην Σεβίλλη, το περίφημο Mezquita de Cordoba, το τζαμί της Κόρδοβα αλλά και το σημαντικότερο αραβικό μνημείο της Ισπανίας του 14ου αιώνα στον εντυπωσιακό λόφο του Alhambra.

To πρόγραμμα περιελάβανε επίσης μια εντυπωσιακή παραδοσιακή βραδιά Φλαμένγκο στο θέατρο «Tablao Flamenco El Palacio Andaluz», καθώς και μοναδικές βραδιές οινογευσίας και γευσιγνωσίας σε τοπικά εστιατόρια.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθυντής Οργάνωσης Λειτουργιών, κ. Εμμανουήλ Γκατζόφλιας, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων καθώς και άλλα Διοικητικά Στελέχη της ΜΙΝΕΤΤΑ.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα σε μια σύντομη και εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της Εταιρείας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ανανέωσε το ραντεβού με τους συνεργάτες της για το επόμενο μεγάλο ταξίδι επιβράβευσης, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κάθε πρόσφορο τρόπο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας