Εταιρείες

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέος Προϊστάμενος Ζωής και Υγείας ο κ. Βασίλης Νιάρχος

O κ. Βασίλης Νιάρχος αναλαμβάνει Προϊστάμενος των κλάδων Ζωής και Υγείας της Μινέττα Ασφαλιστικής, μετά την αποχώρηση του κ. Αντώνη Καραβασίλη λόγω συνταξιοδότησης.

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέος Προϊστάμενος Ζωής και Υγείας ο κ. Βασίλης Νιάρχος
Ο κ. Βασίλης Νιάρχος.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει την ένταξη του κ. Βασίλη Νιάρχου στο δυναμικό της Εταιρείας ως Προϊσταμένου Διαχείρισης των Κλάδων Ζωής και Υγείας. Ο κ. Νιάρχος διαθέτει προϋπηρεσία, περισσότερη των 30 ετών, σε ανάλογες θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό χώρο.

Παράλληλα, η Εταιρεία ανακοινώνει την αποχώρηση – λόγω συνταξιοδότησης – του κ. Αντώνη Καραβασίλη, ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος των Κλάδων Ζωής και Υγείας την τελευταία εξαετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε το κ. Βασίλη Νιάρχο στην Εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, θα βοηθήσουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Κλάδων, των οποίων θα προΐσταται. Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε επαγγελματικά τον κ. Αντώνη Καραβασίλη και του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι υπηρεσίες που προσέφερε στην ΜΙΝΕΤΤΑ συντέλεσαν στην αναβάθμιση των προϊόντων Υγείας που διαθέτει η Εταιρεία και συνέτειναν στη σημαντική αύξηση της παραγωγής που επετεύχθη κατά τα τελευταία έτη».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας