Μινέττα Ασφαλιστική: Νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. για τους συνεργάτες της

342
Macis minetta

Την νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. (MINETTA Artificial Intelligence Core Innovative Services) στο online σύστημα της Εταιρείας διαθέτει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στους συνεργάτες της από την αρχή του έτους.

Την εφαρμογή ανέπτυξε το Τμήμα Πληροφορικής της ΜΙΝΕΤΤΑ αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και χρησιμοποιώντας «έξυπνους» αλγόριθμους (Machine Learning).

Με τη χρήση του M.A.C.I.S. οι συνεργαζόμενοι με την Εταιρεία ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μπορούν να προχωρούν στην τιμολόγηση οχημάτων, απλά και γρήγορα, ανεβάζοντας στο σύστημα ένα σχετικό με το όχημα έγγραφο (π.χ. άδεια κυκλοφορίας) ή  μια φωτογραφία του οχήματος. Το σύστημα στη συνέχεια συμπληρώνει αυτόματα τα σχετικά στοιχεία και οι χρήστες επωφελούνται ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο για την τιμολόγηση.

Στη σύντομη αυτή διαδικασία βοηθός τους είναι ένα ρομποτάκι το οποίο τους καθοδηγεί, ενώ σημειώνεται ότι και ο προϋπάρχων τρόπος τιμολόγησης παραμένει ενεργός και διαθέσιμος στο σύστημα.

Βασική προτεραιότητα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία του M.A.C.I.S., παραμένει η παροχή χρήσιμων εργαλείων στους συνεργάτες της με στόχο την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών τους αλλά και την αρωγή στην ενίσχυση της παραγωγής τους.

Προηγούμενο άρθροΠαραγωγή ασφαλίστρων: +17,1% τα ομαδικά συνταξιοδοτικά
Επόμενο άρθροΜε Μεσιτική και Πρακτορειακή εταιρεία η Απόλλων στηρίζει τους συνεργάτες της